+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Ontwerper leefomgeving groen & klimaat Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Aeres Agree

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 5.300 p/m
  • Reiskostenvergoeding, Winstdeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van duurzame stedelijke ontwikkeling als Ontwerper Leefomgeving Groen & Klimaat. Werk aan projecten die de toekomst vormgeven door openbare ruimtes klimaatbestendig en visueel aantrekkelijk te maken. Je advies en ontwerpen dragen bij aan innovatieve oplossingen voor een groenere toekomst. Geniet van een werkomgeving met wekelijkse vrijmibo's, teamuitjes en meer, waar werkplezier en professionaliteit hand in hand gaan. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Korte omschrijving

Elke dag met een groene en klimaatbestendige leefomgeving aan de slag als ontwerper leefomgeving groen & klimaat? Zet jouw talent in voor het ontwerpen van openbare ruimtes die niet alleen bestand zijn tegen het klimaat van morgen, maar ook functioneel en visueel aantrekkelijk zijn vandaag.


Wat ga je doen

Als ontwerper leefomgeving groen & klimaat ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van projecten voor de stedelijke omgeving welke variëren in omvang van een enkele straat tot volledige buurten. 

  • Je hoofdtaak is het ontwerpen van leefomgevingen die niet alleen klimaatbestendig en functioneel zijn, maar ook visueel aantrekkelijk. Dit kan gaan om woon- of werklocaties, maar ook om landschapsontwikkeling, het aanpassen of vervangen van groenvoorzieningen en natuurlocaties.
  • Jouw advies speelt in de ontwerpfase een belangrijke rol. Of het nu gaat om advies over verhardingen, riolering, groen of het aanbestedingsproces, je werkt in het team deze helder en onderbouwd uit.
  • Je hebt een creatieve aanpak, waarbij je nauw samenwerkt met je team, opdrachtgevers en aannemers. Op de manier draag je bij aan een innovatieve en duurzame oplossingen die bijdragen aan een betere, groenere toekomst.
Waar ga je dit doen

Je gaat werken bij een ingenieurs- en adviesbureau dat zich specialiseert in de openbare ruimte, met business units op het gebied van Assetmanagement, Ontwerp en Klimaat. Dit bureau is actief in het ontwerpen en beheren van klimaatbestendige leefomgevingen voor gemeenten, provincies, waterschappen, semi-overheden en bedrijven. Zij voeren hun werkzaamheden in hoofdzaak uit vanuit hun vestiging in Hengelo en kunnen inmiddels een groot deel van Nederland tot het werkgebied rekenen.

Naast werken is ook gezelligheid van belang. Elke vrijdagmiddag is er een vrijmibo op kantoor! Het bedrijf organiseert jaarlijks meerdere activiteiten, zoals de zomer- en kerstborrel, teamuitjes en een Sinterklaasactiviteit voor de kinderen van medewerkers. Ook worden er door het personeel zelf extra activiteiten georganiseerd, die volop door het bedrijf worden ondersteund. Een plek waar hard werken en plezier maken hand in hand gaan.


Wat heb je in huis

Je werkt aan projecten samen met je collega’s en externe partijen. Hier voor is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en goed kan samenwerken. Verder beschik je over:

  • hbo- werk- en -denkniveau en een relevante opleiding in de civiele of groene richting;
  • kennis op het gebied van ontwerpen, klimaatadaptatie van de openbare ruimte;
  • je gaat creatief om met uitdagingen en houdt ervan nieuwe oplossingen te bedenken voor actuele problemen;
Wat mag je verwachten
  • Een bruto maandsalaris tussen €2.500 en €5.300, afhankelijk van je ervaring;
  • 28 dagen vakantie per jaar;
  • zowel mogelijk om parttime als fulltime aan de slag te gaan; 
  • bedrijfslaptop en -telefoon;
  • monitoren en een bureaustoel voor een optimale thuiswerkplek;
  • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding, fietsplan, winstdeling en een uitstekend pensioenschema.

Enthousiast geworden over de functie als ontwerper? Solliciteer dan meteen via de sollicitatieknop. Wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Johan Schotanus.


Overig

Als ontwerper leefomgeving groen & klimaat ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van projecten die variëren in omvang van een enkele straat tot volledige buurten. Je hoofdtaak is het ontwerpen van leefomgevingen die niet alleen klimaatbestendig en functioneel zijn, maar ook visueel aantrekkelijk. Dit vereist een creatieve aanpak, waarbij je nauw samenwerkt met je team, opdrachtgevers en aannemers. Op de manier draag je bij aan een innovatieve en duurzame oplossingen die bijdragen aan een betere, groenere toekomst.

Als ontwerper leefomgeving groen & klimaat ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van projecten voor de stedelijke omgeving welke variëren in omvang van een enkele straat tot volledige buurten. Je hoofdtaak is het ontwerpen van leefomgevingen die niet alleen klimaatbestendig en functioneel zijn, maar ook visueel aantrekkelijk. Dit kan gaan om woon- of werklocaties, maar ook om landschapsontwikkeling, het aanpassen of vervangen van groenvoorzieningen en natuurlocaties.

Je hebt een creatieve aanpak, waarbij je nauw samenwerkt met je team, opdrachtgevers en aannemers. Op de manier draag je bij aan een innovatieve en duurzame oplossingen die bijdragen aan een betere, groenere toekomst.

In de ontwerpfase speelt advies een belangrijke rol. Of het nu gaat om advies over verhardingen, riolering, groen of het aanbestedingsproces, je werkt in het team deze helder en onderbouwd uit.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in