+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).
Laad meer vacatures

(junior) Mechanical Engineer Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Duik in de wereld van mechanisch ontwerpen binnen een hightech omgeving, waar je van concept tot implementatie betrokken bent bij klantspecifieke installaties. Deze rol biedt een unieke mix van projectvariatie en verantwoordelijkheden, waardoor je creativiteit en technische vaardigheden volop kunt benutten. Werk samen in een dynamisch team dat gedreven is door innovatie en krijg de kans om je zowel professioneel als technisch te ontwikkelen, met ondersteuning van trainingen en een opleidingsbudget. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben jij niet voor één ding gebonden en houd je van afwisseling in je werk? Dan zoek ik jou voor deze functie! De primaire verantwoordelijkheid van deze afdeling is het mechanisch ontwerpen van onze klant specifieke installaties. Jij als Mechanical Engineer bent hoofdzakelijk betrokken van concept tot turn-key installatie. Verder ben je bezig met het ontwerpen van gereedschappen, mechanische systemen en integratie van subsystemen van hightech materiaal. Het takenpakket van een Mechanical Engineer: User requirements vertalen naar functionele specificaties en doorzetten naar een mechanisch ontwerp van systemen; Realiseren van het ontwerp inclusief implementatie, documentatie (architectuur, modelering, timing diagram, 3D CAD ontwerp (CREO), detailtekeningen, stuklijsten, technisch constructie dossier etc.); Opstellen en begeleiden of uitvoeren van test- en afnameplannen; Begeleiden van test & debug van de machine; Rapporteren van progressie van de werkzaamheden aan de projectmanager. Wat maakt deze functie extra uitdagend: Naast de kerntaken van een Mechanical Engineer, biedt deze rol een extra dimensie door de variatie in projecten en verantwoordelijkheden. Je krijgt de kans om betrokken te zijn bij diverse fasen van projecten, van concept tot daadwerkelijke implementatie, waardoor je een holistisch begrip ontwikkelt van het gehele ontwikkelingsproces. Bovendien geeft het ontwerpen van gereedschappen, mechanische systemen en integratie van subsystemen van hightech materiaal je de mogelijkheid om je creativiteit en technische vaardigheden op een breed scala van toepassingen toe te passen. Deze functie biedt niet alleen een platform om je technische expertise te demonstreren, maar ook om te groeien als professional door deel uit te maken van een dynamisch team dat gedreven is door innovatie. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en je stempel te drukken op de toekomst van mechanisch ontwerpen?


Wat wij bieden?

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we continu aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:

  • Een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • Een opleidingsbudget van 1500,- zodat je blijft groeien
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)
Ben jij het?

Wij zijn opzoek naar iemand:

  • Die een afgeronde hbo werktuigbouwkunde heeft;
  • Met meerdere jaren ervaring als engineer;
  • Kennis heeft van fijnmechanische machines;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als schriftelijk;
  • Die een probleem oplossend vermogen heeft.
Waar jij werkt

Je zult werkzaam zijn in een hightech organisatie. Meer weten? bel of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in