+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).
Laad meer vacatures

Stage HRM Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ATALIAN

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Duik in de wereld van HR als stagiair bij ATALIAN, een organisatie die zich inzet voor facilitaire diensten. In deze veelzijdige rol ben je een integraal onderdeel van het HR team, waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en te werken aan persoonlijke leerdoelen. Je taken zijn divers, van administratieve ondersteuning tot recruitment en projectbijdragen. Geniet van een lekkere lunch op ons hoofdkantoor en ontvang een maandelijkse stagevergoeding. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen als stagiair HR?

Ben jij een echte aanpakker, enthousiast en communicatief sterk? Wij bieden een uitdagende stageplek binnen ons HR team van ATALIAN!

Vanaf september 2024 krijg jij bij ons de kans om de wereld van HR te ontdekken bij ons op kantoor in Hengelo (Ov.). Onze afdeling staat centraal in onze organisatie en bestaat uit HR adviseurs, HR medewerkers, recruiters en een HR Manager. Je wordt als stagiair HR gezien als een volwaardig onderdeel van dit team van ervaren professionals en krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te werken aan jou persoonlijke leerdoelen.

De taken die jij op je kan nemen zijn ontzettend breed, wat vind jij leuk om te doen? Waar wil jij meer van weten? Wat vind je lastig en wil je nog ontwikkelen? Samen komen we er uit!

Je houd je bezig met onder andere het uitvoeren van administratieve werkzaamheden, recruitment, vacatureteksten schrijven en alle andere dagelijkse werkzaamheden op het gebied van HR. Daarnaast bied je ondersteuning aan de HR adviseurs vanuit een operationele- en tactische invalshoek. Je kan een actieve bijdrage leveren bij verschillende HR-projecten bij de adviseurs, recruitment en administratie.


Wie ben jij?

Wij zoeken een student die graag initiatief neemt, die vragen durft te stellen en nieuwsgierig is. Jij volgt de hbo opleiding in de richting van Human Resources Management.

Bij ATALIAN heb je namelijk de invulling van de stage zelf in de hand. Door jouw proactieve houding en nieuwsgierigheid geef jij vorm aan je eigen stage op het gebied van jouw interesses. Hiermee wissel je de dagelijkse werkzaamheden en je eigen interesses goed af. Jij bent integer en nauwkeurig in je werkzaamheden, hebt een open houding en legt snel contact.


Goed om te weten
  • Je werkt op ons hoofdkantoor in Hengelo (met elke dag een lekkere lunch);
  • maandelijkse stagevergoeding;
  • startdatum is september 2024;
  • iedereen bij ATALIAN staat open voor een gesprek en verteld graag wat hij of zij doet binnen ATALIAN;
  • je werkt op een leuke afdeling waar veel te leren valt.

Wie zijn wij?

Wij zijn ATALIAN. Elke dag weer zijn wij, meer dan 2500 collega’s sterk, actief door heel Nederland. Wij organiseren facilitaire diensten zoals schoonmaak, catering en receptiediensten.

Wie je ook bent, wat je achtergrond ook is, bij ons ben je meer dan welkom. Wij hebben niet alleen plek voor je, bij ons ben je ook nog eens helemaal op je plek. Want al onze mensen, dat ben jij, dat zijn wij, samen, met zijn allen.

ATALIAN. Met de beste mensen!


Ben je enthousiast geworden?
Fijn! Want wij willen je heel graag leren kennen! Solliciteren kan via de link. Wil je eerst meer informatie? Dan kan je contact opnemen met Laura Eulderink of Daan Tellman via 074-3030800.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in