+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heteren.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker Heteren

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 35 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,93 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar stabiliteit en een bloeiende carrière? Bij AS Watson, bekend van Kruidvat en Trekpleister, bieden we jou precies dat! In Heteren hebben we een geweldig aanbod voor jou: een fulltime baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Dit is jouw kans om een vast aantal uren per week te garanderen. Ja, je leest het goed! Bovendien maak je na 5 maanden kans op een contract bij A.S Watson zelf! Hoe ziet jouw werkdag eruit? Je stapt vol energie de dag in en zorgt ervoor dat onze filialen hun voorraad op tijd ontvangen. Geen dag is hetzelfde! Met een gevarieerd assortiment aan producten behoud jij de controle in ons magazijn. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan direct en maak het verschil in ons team. We kunnen niet wachten om van jou te horen! Voor vragen kun je ons bereiken op 088-5063038. Je kan ons ook een WhatsApp bericht sturen op 06-34633218. via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Wij bieden:

- €15,93 bruto per uur (incl. 8,33% vakantiegeld en €1,08 ADV vergoeding bruto per uur. - Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis;
- Leuke, afwisselende baan in de logistiek;
- Keuze uit een wekelijkse- of 4-wekelijkse uitbetaling;
- Ploegendiensten met werktijden van 06:00-14:00, 14:00-22:00 en 22:00-06:00 uur;
- Gratis parkeergelegenheid;
- Na 5 maanden al kans op een contract bij AS Watson. Je komt te werken in een prettige omgeving. Daarnaast bieden we je de kans om jezelf te ontwikkelen middels diverse opleidingsmogelijkheden. We geloven in het potentieel van onze medewerkers, daarom zijn er ook volop doorgroeimogelijkheden.

Wij vragen:

Geen ervaring in de logistiek? Geen zorgen! Wij bieden jou uitgebreid de kans om te leren. We verwachten vooral een positieve instelling en bereidheid om te leren. Jij bent precies wat we nodig hebben als je: - Secuur en efficiënt werkt;
- Een teamplayer bent met een proactieve houding;
- Flexibel bent in werktijden;
- Minimaal 1 keer per maand beschikbaar bent op zaterdag. Beschik jij over bovenstaande kwaliteiten? Aarzel dan niet en word onderdeel van ons team. We zijn ervan overtuigd dat iedereen waarde kan toevoegen. We kijken uit naar je sollicitatie!

Waar ga je werken:

Deze klant is de grootste health & beauty retailer ter wereld. De retail activiteiten lopen uiteen van de verkoop van producten voor de persoonlijke verzorging, cosmetica, parfums, tot electronica en wijn. U vindt de 7900 vestigingen in meer dan 36 landen wereldwijd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in