+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heteren.
Laad meer vacatures

Allround hovenier Heteren

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.250 - € 3.050 p/m

Vacatureomschrijving

Door jou ligt alles er weer keurig bij!

Werk jij graag in het groen? Geniet jij van waardering door jouw werk? Houd je van het verschil maken in je werk? Maak de eindgebruikers van jouw groenproject elke dag blij, door het tip-top in orde brengen van het groenwerk!

De projecten bestaan uit bedrijfstuinen of de omgeving van bijvoorbeeld woningcorporaties en (sport)scholen. Diverse projecten en daarom ook diverse werkzaamheden!

Als allround hovenier heb je een mooie baan in de buitenlucht. Je weet samen met jouw vaste collega’s elke groene omgeving weer strak af te leveren. Of dat nu is in het onderhoud of in de aanleg, alles ziet er weer keurig uit. Jullie zijn het visitekaartje van het bedrijf en het aanspreekpunt van de klant. Elke klus is anders, waardoor het werk wat je doet verschilt. Zo ga je onder andere bosmaaien, grasmaaien, bladblazen, hagen knippen, kanten steken, schoffelen enz.

Je richt je op zowel het onderhoud als ook aanleg projecten. Samen ga je voor een mooi resultaat. Je hebt dus met z’n allen kwaliteit hoog in het vaandel staan. Duurzaamheid staat hierbij centraal. Niet alleen in het groen, maar ook in de samenwerking. Dit bedrijf gaat voor de lange termijn (intentie tot vast dienstverband).

Wil je graag meer informatie over deze vacature en het bedrijf? Neem voor meer info contact op met Job voor meer informatie, hij vertelt je graag meer. Bel of app Job (06-16362670) of mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wat kun je verwachten?

Goed werk moet beloond worden. Over de beloning hoef je niet in te zitten, want met een goed startsalaris (€ 2.250 – € 3.050), topgeregelde overige arbeidsvoorwaarden en mooie projecten om aan te werken, is dit goed voor elkaar! Voor wat betreft goed werk leveren: dit kan alleen als alles goed geregeld is. Daarom werk je altijd met de beste tuingereedschappen en materialen, maar daarnaast is de communicatie en planning ook goed ingericht.

Wie zoeken we?

Dit bedrijf is op zoek naar een allround hovenier met ervaring in het onderhouden van tuinen. Een afgeronde groene opleiding (MBO) is een pré. Omdat ze hier met een gezellig team werken, zoeken ze iemand die sociaal is en graag een project met beide handen aanpakt.

  • Sociaal en een teamplayer;
  • Vakbekwaam en passie voor groen;
  • Oog voor detail en klantgericht;
  • Ervaring in dit vakgebied en gemotiveerd zijn om diploma’s zoals VCA te halen.
Over het bedrijf

Dit bedrijf richt zich op de groenvoorziening voor voornamelijk bedrijven, instellingen en appartementencomplexen. De projecten hierin zijn zeer divers.

Dit proactieve groenbedrijf staat bekend om de no-nonsense houding, alles goed geregeld te hebben en oog voor personeel. Werkplezier én veiligheid staan hier centraal, maar dat moet zeker lukken met de recent vernieuwde machines en beschermingsmiddelen van dit bedrijf.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in