+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hillegom.
Laad meer vacatures

Procesoperator A (leerwerktraject) Hillegom

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Olympia

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Olympia

Gevraagd

  • 34 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.207 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Hou je van techniek en wil je leren en groeien in je werk? Bij Plasthill in Hillegom krijg je de kans om te starten als leerling-operator en alles te leren over het werken in de technische sector. Je gaat aan de slag in een uniek leerwerktraject waarbij je online lessen volgt en tegelijkertijd betaald aan het werk bent. Na een jaar heb je een officieel MBO 2 diploma en kun je blijven werken bij Plasthill. Je werkt in een vijfploegendienst, wat betekent dat je 3 dagen werkt en 2 dagen vrij bent. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Heb je affiniteit met techniek en wil je graag doorgroeien? Wij bieden een gevarieerde baan in de technische sector waarbij je de mogelijkheid krijgt om te worden omgeschoold tot procesoperator A. Plasthill in Hillegom is op zoek naar mensen die graag willen worden opgeleid tot procesoperator A (een opleiding tot operator B is ook mogelijk)!

In een leerwerktraject (BBL-opleiding) van een jaar combineer je online lessen met betaald fulltime werk bij Plasthill in Hillegom. Je wordt volledig opgeleid tot een ervaren procesoperator, waarbij je alles leert over het bewaken van processen, procestechniek, veilig werken en natuurlijk over Plasthill en de folies die ze produceren. Je begint als leerling-operator en leert de fijne kneepjes van het vak van een ervaren procesoperator. Na afronding van het programma behaal je een erkend MBO 2 operator diploma en ben je verzekerd van een leuke baan bij deze werkgever. 

Tijdens het selectieproces richten we ons vooral op wie jij bent en wat jouw competenties zijn, dus jouw cv en werkervaring zijn voor ons niet van groot belang, aangezien dit een leergierige functie is. Gedurende je opleidingstraject (BBL-opleiding) ontvang je uitstekende begeleiding.


Waar ga je werken?

Plasthill heeft zich gespecialiseerd in de productie van folies met behulp van een extrusieproces. Hierbij worden plastic korrels (granulaat) verhit en omgevormd tot een grote luchtballon. Deze ballon ontwikkelt zich tot een uitgestrekte plastic folie of zak, die vervolgens verder verwerkt wordt. Dit proces is indrukwekkend, aangezien de hoogste ballon maar liefst 25 meter kan bereiken. Na afkoeling wordt de folie samengeperst tot een dubbele laag en op rollen opgerold. Deze rollen variëren sterk in formaat, van enkele centimeters tot meerdere meters breed.

Bij Plasthill werken medewerkers in een vijfploegendienst (3 dagen werken, 2 dagen vrij). In totaal zijn er ongeveer 55 medewerkers werkzaam in deze ploegendiensten.

Als operator bij Plasthill ben je verantwoordelijk voor het instellen en beheren van de machines in het gehele proces, kwaliteitscontrole, het aanvullen van grondstoffen, en ten slotte het verpakken en zorgen voor een vlotte procesgang. Je hebt de leiding over het volledige productieproces en voert alle bijbehorende taken uit. Deze functie brengt aanzienlijke verantwoordelijkheden en autonomie met zich mee.

Bovendien omvat je takenpakket onder andere: het toepassen van opwarmtechnieken, het handhaven van de hygiëne in de werkomgeving, het verwijderen van afval en het dragen van passende beschermende kleding.


Wie ben je?
  • Je hebt een interesse in techniek;
  • Indien je eerdere ervaring hebt in productiewerk, is dat een voordeel;
  • Je woont op een maximale afstand van 35 kilometer van Hillegom, bijvoorbeeld in steden zoals Haarlem, Amsterdam, Zaanstad, Leiden of Haarlemmermeer;
  • Je bent bereid om te werken in een vijfploegendienst (34,4 uur per week);
  • Roken tijdens werktijd is bij dit bedrijf niet mogelijk, aangezien er op het terrein geen specifieke ruimte voor roken is en de afstand te groot is om daarvoor te lopen.
Wat mag je verwachten?
  • Een hele leuke baan met goed salaris bij Plasthill;
  • Je opleiding wordt verzorgd en gefinancierd door Olympia;
  • Salaris van €3207.44 incl. standaard 28% ploegentoeslag;
  • Je werkt in 5-ploegendienst (3 dagen werken, 2 dagen vrij);
  • Op jaarbasis krijg je 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • In twaalf maanden haal je een officieel MBO-2 diploma Operator A. Operator B (MBO-3) is ook mogelijk;
  • Bij goed functioneren krijg je een vast contract bij Plasthill aan het eind van het traject.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in