+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

SQL developer (junior of medior) omgeving Hilvarenbeek Hilvarenbeek

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Schijvens Coporate Fashion

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Schijvens Coporate Fashion

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In een hecht team van IT-professionals werk je aan de verdere ontwikkeling van ons ERP-systeem, gebaseerd op een innovatief low-code platform. Je draagt bij aan integraties met systemen van klanten en leveranciers, ontwikkelt portals voor betere communicatie, en werkt aan BI-rapportages. Je inbreng is cruciaal in een agile omgeving. De rol biedt de mogelijkheid om te groeien en je te specialiseren, afhankelijk van je ervaring en affiniteit. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?
In een klein team met 3 directe collega’s (en 2 externe developers) werk je samen aan de verdere ontwikkeling van ons ERP systeem. Dit is gebaseerd op het low-code platform Thinkwise Software Factory, waarbij de programmering met T-SQL plaatsvindt. Het systeem wordt in de hele organisatie gebruikt (o.a. inkoop, logistiek, sales) en zijn er integraties met systemen van klanten en leveranciers, voornamelijk via API, waar je een bijdrage aan levert.

Daarnaast werk je aan het ontwikkelen van portals voor klanten en leveranciers om de communicatie met elkaar te stroomlijnen. Je voegt nieuwe functionaliteiten toe, werkt mee aan uitbreiding van het systeem, in overleg met collega’s en klanten. We hebben behoefte aan betrouwbare en snelle data; waardoor je ook meewerkt aan het opzetten van BI rapportages. We werken op agile basis, waardoor er veel afwisseling is en jouw input en expertise een belangrijke bijdrage vormen.

Afhankelijk van je kennis, ervaring en affiniteit kijken we samen naar de invulling van je takenpakket. Start je als junior, dan zorgen we uiteraard voor een goede begeleiding en groei in steeds complexere vraagstukken. Als je al wat meters gemaakt hebt, kijken we waar voor jou passende projecten en uitdagingen liggen.
Naast het contact met je directe IT-collega’s, werk je samen met de (interne) klant aan passende en duurzame oplossingen, net zoals dat voor onze kleding geldt!

Gevraagd

  • HBO werk- en denkniveau
  • Je bent een teamplayer, zowel voor collega's als klanten
  • Beheersing van de Nederlandse en bij voorkeur Engelse taal
  • Een omgeving van snel schakelen en korte lijntjes past bij je
Als starter ben je leergierig en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van ERP systemen en softwareontwikkeling.
Heb je al een aantal jaar ervaring dan is het belangrijk dat je aantoonbare kennis van T-SQL van Microsoft SQL Server hebt. Je kunt query’s schrijven, stored procedures en triggers maken, bugs opsporen, etc. Als je ook ervaring hebt met performance tuning is dat een pré. Hetzelfde geldt voor het Thinkwise platform en DevExpress Reporting.

Aanbod

Uiteraard bieden we je een beloning die past bij je kennis en ervaring. Je hebt 25 vakantiedagen, Schijvens betaalt 2/3 van je penisoenpremie en er is volop gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt op onze locatie in Hilvarenbeek in een team waar we iedereen gelijkwaardig vinden; iedere collega levert een belangrijke bijdrage.

Zoals je al hebt kunnen lezen, staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel; dit gaat verder dan het milieu. Ook op sociaal vlak dragen we hieraan bij. Schijvens is lid van van de Fair Wear Foundation, wat betekent dat onze medewerkers (en die van partners in fabrieken) werken voor een leefbaar loon en onder goede arbeidsomstandigheden. Fijn als jij duurzaamheid ook een warm hart toedraagt.

Denk jij dat de Schijvens jas jou wel past?
Stuur dan je CV naar ons toe via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Leuk als je daarbij ook wat wilt vertellen over wie je bent en wat jij belangrijk vindt. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Eric Franken op 013-5051111 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Nieuwsgierig naar Schijvens? Kijk op onze website


Bedrijfsomschrijving

Bij Schijvens ontwerpen, produceren, distribueren en recycleren we bedrijfskleding voor medewerkers van bijvoorbeeld KLM, Albert Heijn, NS, Hema, Kruidvat en Praxis. Dat doen we op een circulaire en duurzame manier; onze bedrijfskleding is gemaakt van gerecycleerd katoen en polyester en er worden geen nieuwe grondstoffen gebruikt. We zijn een familiebedrijf met zon 90 medewerkers in Nederland en nog eens 50 in Mersin, Turkije. We zijn een familiebedrijf wat al meer dan 160 jaar bestaat, waar collegialiteit, gedrevenheid en duurzaamheid belangrijke waarden zijn.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in