+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.

Bidmanager Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Transdev

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Een carrière als bidmanager is misschien niet het eerste waar je aan denkt, wanneer je als tekstschrijver toe bent aan iets nieuws. Want, laten we eerlijk zijn, de gemiddelde offerte tekst leest niet direct als een spannend boek. Het hart van de lezer gaat er niet sneller van kloppen.

Toch zou je eens na kunnen denken over een baan op de tenderafdeling van Transdev, het grootste mobiliteitsbedrijf van Nederland. Bij ons schrijf je (mobiliteits)plannen die de lezer raken. Niet omdat je toevallig een vlotte pen hebt – al is dat mooi meegenomen. Maar wel omdat jouw producties feilloos inspelen op de zorgen, wensen en behoeften van onze reizigers en opdrachtgevers. 

Binnen het tenderteam van Transdev ben jij verantwoordelijk voor de totstandkoming van winnende mobiliteitsplannen. Van de eerste strategie- of brainstormsessie tot het laatste puntje op de i. Als bidmanager 'trek' je jouw eigen plan(nen) over de eindstreep. 

De soms complexe aanbestedingen die jij begeleidt, spelen zich af binnen onze divisie Transport On Demand. De collega’s binnen deze divisie zijn gespecialiseerd in doelgroepenvervoer. Van leerlingenvervoer tot regiotaxivervoer. Transport on Demand is er voor vervoer op maat. Belangrijk werk, daar draag jij als bidmanager achter de schermen aan bij. Je verdiept je in de opdrachtgever – of dat nu een provincie, gemeente, zorginstelling, verzekeraar of bedrijf is. Welke zorgen en behoeften leven er?  Het antwoord op die vraag vormt voor jou het vertrekpunt van een intensieve zoektocht. Het is namelijk aan jou om, samen met interne en externe specialisten, ons aanbod hierop af te stemmen. 

Je buigt je over de customer journey van de reiziger en denkt mee over bestaande maar ook vernieuwende diensten, samenwerking en ICT-oplossingen. Zo schrijf je een offerte op maat, met als uiteindelijk resultaat: een renderend contract, een blije reiziger en een tevreden opdrachtgever.



Bedrijfsomschrijving

Wij zijn Transdev. Hét mobiliteitsbedrijf van Nederland.
Transdev geeft mensen de vrijheid om te reizen. Van bussen, treinen en taxi’s tot ambulances en zelfs autonome shuttles, onze voertuigen vind je door het hele land. We zijn actief onder bekende merken als Connexxion, Hermes en Witte Kruis.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in