+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.
Laad meer vacatures

Start als parttime logistiek medewerker in Hilversum Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YoungCapital

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,50 - € 14,50 p/u

Vacature in het kort

Begin jouw carrière in de logistiek bij een groeiend farmaceutisch bedrijf! Als parttime logistiek medewerker in Hilversum krijg je een afwisselende baan. Je gaat aan de slag met taken zoals laden en lossen, administratie, en het organiseren van zendingen. Het team is informeel en er zijn kansen om door te groeien. Ook krijg je toegang tot YoungCapital University om je vaardigheden te ontwikkelen. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij oog voor kwaliteit en al enige ervaring opgedaan in de logistieke sector? Start als parttime logistiek medewerker in Hilversum.

Wat ga je doen?

Als parttime logistiek medewerker in Hilversum ben jij verantwoordelijk voor een divers takenpakket. Van het laden en lossen van vrachtauto's tot het opmaken van exportdocumentatie. Alles komt aan bod! Daarnaast mag je je ook bezighouden met administratieve werkzaamheden, orderpicken, het organiseren van exportzendingen. En of dat niet genoeg is mag je, afhankelijk van jouw ervaring en interesses, goederen verplaatsen naar pick-locaties, voorraadtellingen doen en schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren binnen het magazijn. Een erg diverse functie waar geen dag hetzelfde is!

Waar kom ik terecht?
Dit farmaceutisch bedrijf is een sterk groeiende organisaties met internationale ambities. Zij werken als groothandel en fabrikant en leveren hoogwaardige producten en diensten. Voorbeelden hiervan zijn: productie, registratie, verkoop, marketing en distributie van geneesmiddelen in landen binnen en buiten Europa. Doordat zij zich met uiteenlopende taken bezighouden is flexibiliteit erg belangrijk.

Je komt terecht in een team van 11 collega's en er heerst een informele en ongedwongen sfeer. Bovendien zijn er volop doorgroeimogelijkheden! We zijn op zoek naar een kandidaat die minimaal 32 uur per week beschikbaar is. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:30 uur.

Is nauwkeurig werken voor jou geen probleem en heb jij oog voor kwaliteit? Solliciteer nu! Start als parttime logistiek medewerker in Hilversum


Wat wij bieden
  • Een bruto salaris tussen de €13,50 en €14,50 per uur (afhankelijk van ervaring);
  • Een uitdagende werkomgeving, betrokken collega's én doorgroeimogelijkheden;
  • Een parttime functie als logistiek medewerker in Hilversum;
  • Fijne werktijden op doordeweekse dagen tussen 8:30 en 17:30 uur;
  • Toegang tot YoungCapital University, de plek om jouw skills verder te ontwikkelen.
Wat wij vragen:
  • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau;
  • Je hebt al enige ervaring als logistiek medewerker;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent beschikbaar op woensdagen.
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus MBO, HBO, UniversiteitPlaatsHilversumWerkuren per week32 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Parttime (overdag)Salarisindicatie Tussen €13,50 en €14,50 per uur Verantwoordelijk voorHet laden en lossen van vrachtauto’s tot het opmaken van exportdocumentatie en alles wat daar tussenzit.Gepubliceerd op26-04-2024
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in