+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.
Laad meer vacatures

Busmechanicus Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maintec

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.800 p/m

Vacature in het kort

Stap in de wereld van transport en openbaar vervoer als busmechanicus. Je gaat aan de slag met onderhoud en service van een elektrisch wagenpark. Dit werk combineert sleutelen en techniek. Je komt in een team van gemotiveerde collega's. Het werk is meestal schoon. Je krijgt een baan met interessante extra's, zoals kans op ontwikkeling en werken met ervaren mensen. Ook zijn er mogelijkheden voor een 2-ploegendienst met toeslagen. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Kom werken als busmechanicus in de wereld van transport en openbaar vervoer. Waar jij verantwoordelijk bent voor het service en onderhoud aan bussen. Je gaat werken aan een volledig elektrisch wagenpark, maar waar uiteraard ook nog steeds sleutelen een grote factor is in de werkzaamheden. Een erg mooie combinatie dus voor de allround bedrijfsautotechnicus! Je gaat werken bij een zeer mooie organisatie op locatie in Hilversum met zeker mooie primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden! Interesse? Reageer dan zeker!


Waar ga je werken?

Jouw toekomstige werkgever is één van de grootste vervoerders van Nederland. Een kwaliteitsmerk met passie! De organisatie heeft een informele, collegiale en professionele werkmentaliteit. Kwaliteit staat uiteraard hoog in het vaandel, waardoor er veel wordt geïnvesteerd in materialen en trainingen. Zij hebben meer vestigingen over Nederland verspreid, maar jouw werklocatie zal Hilversum worden.


Wat ga je doen?

In de rol van busmechanicus voer je zelfstandig onderhoud en reparaties uit en stel je diagnoses aan de nieuwste bussen. Het wagenpark bestaat uit diverse voertuigen, waar elektrificering een belangrijk onderwerp is.

Je komt werken in een gemotiveerd en betrokken team monteurs. Waar jij samen met je collega's verantwoordelijk bent voor het zelfstandig verrichten van diagnoses en uitvoeren van complexe reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van bussen. Dit is zowel op mechanisch als elektrotechnisch niveau. Het voordeel van dit werk is wel dat het over het algemeen schoon werk is.


Wat verwachten wij van jou?

Niet alle onderstaande punten hoeven voor jou van toepassing te zijn, als je je maar wel aangesproken voelt om hier wat moois van te maken:

  • Daarom hebben wij een voorkeur voor ervaring als Autotechnicus, Bedrijfswagenmonteur of Technisch Specialist, maar motivatie en twee rechter handen zijn belangrijker.
  • Een afgeronde opleiding mbo Werktuigbouwkunde, Bedrijfs-, Auto- of Motorvoertuigtechniek kan een mooie basis zijn.
  • Je kunt goed prioriteiten stellen, bent stressbestendig, enthousiast en service- en klantgericht. 
  • Ook ben je accuraat en kunt goed zelfstandig werken.
  • Tot slot ben je woonachtig in de directe omgeving van Hilversum.

Heb ik jouw interesse weten te wekken Neem voor meer info contact op met Petra Oudhuis via telefoon of WhatsApp op nummer 06-43066771 of via mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..


Wat kun je van ons verwachten

Waar kun je zeker op rekenen in deze mooie functie:

  • Je krijgt een baan voor de lange termijn, met zeer interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, in de automotive krijg je deze mooie voorwaarden niet snel.
  • Uiteraard een mooi salaris tussen € 2.800,- en € 3.800,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van je ervaring natuurlijk.
  • Er worden voldoende ontwikkelmogelijkheden geboden, dus wil jij meegaan met de techniek, dan zijn hier zeker mooie kansen voor!
  • Daarnaast ga je werken met zeer ervaren en professionele collega's, in een zeer informele werksfeer.
  • Je start in de dagdienst, maar uiteindelijk kan een 2 ploegenrooster ook aan de orde zijn, hier staan natuurlijk interessante toeslagen tegenover.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in