+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.
Laad meer vacatures

Field Service Engineer Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Ambitieuz Groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 - € 4.300 p/m
  • Laptop, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Wij, een internationale speler in de healthcare-sector, zoekt een Field Service Engineer voor de regio Utrecht. In deze rol werk je met een team in ziekenhuizen en de farmaceutische industrie. Je zorgt voor reparaties, onderhoud en installaties. Het is een kans om je kennis te gebruiken en bij te dragen aan de gezondheid van mensen. Je komt te werken in een bedrijf dat groeit, waar ruimte is voor jouw ideeën en waar samenwerking belangrijk is. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Onze opdrachtgever is op zoek naar een gepassioneerde en gedreven Field Service Engineer die de klantenportefeuille in Nederland gaat ondersteunen. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen een sterk groeiende internationale organisatie, waarin jij je kennis en expertise kan inzetten?
Onze opdrachtgever is een internationale speler in de healthcare-sector en is op zoek naar een nieuwe collega in de regio Utrecht. Wil jij werken in een informele en transparante werkcultuur waar eigen ideeën en initiatief gewaardeerd worden? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als Field Service Engineer ben jij onderdeel van een team van toegewijde medewerkers voor de afdeling Infection Control (IC) of Surgical Workflows (SW). Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden bij onze klanten in heel Nederland en je voert op locatie installatiewerkzaamheden uit. Dit gebeurt voornamelijk op de CSA of in de Operatiekamer (OK) in ziekenhuizen en in de farmaceutische industrie. Hierbij is accuratesse, een resultaatgerichte instelling en een groot probleemoplossend vermogen essentieel.
Ons voortdurend streven naar optimale klanttevredenheid vraagt een open en flexibele houding.
Jij hebt als Field Service Engineer een belangrijke rol in het signaleren van aandachts- en knelpunten op locatie bij onze afnemers. Je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke functionaris. Verder stel je rapportages op voor intern- en extern gebruik.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is een sterk groeiende internationale organisatie. We bieden jou een dynamische werkomgeving waarin ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Er heerst een informele en transparante werkcultuur. Onze merkwaarden zijn passie, samenwerking, openheid, uitmuntendheid en eigenaarschap. Deze waarden vormen de basis voor onze bedrijfscultuur. Wij zijn een organisatie waar mensen intensief samenwerken en samen succesvol willen zijn. Je wordt onderdeel van een team van toegewijde medewerkers die elke dag het beste uit zichzelf willen halen.

Wie ben je?
Jij bent een enthousiaste Field Service Engineer die beschikt over een afgeronde opleiding MBO-elektromechanica, werktuigbouwkunde of gelijkwaardig door werkervaring als technieker. Daarnaast beschik je over kennis van PLC-besturingen (pre). Een opleiding Basisveiligheid (VCA) en werkervaring in de medische branche zijn een pre. Jij hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring als Service Technicus. Het kunnen lezen en interpreteren van technische tekeningen en schema's is voor jou geen probleem. Jij bent klantvriendelijk, servicegericht, communicatief sterk en stressbestendig. Jij denkt in oplossingen en bent proactief in het signaleren van verbetermogelijkheden. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk en je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wat mag je verwachten?
Onze opdrachtgever biedt een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een dynamische omgeving en een uitstekend salarispakket. Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, wordt er volop aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling en groei. Je krijgt de kans om bij te dragen aan de toekomstige gezondheid van patiënten wereldwijd.
Wij bieden;
  • Een afwisselende baan bij een sterk groeiende speler in de medische branche;
  • Een direct dienstverband bij onze opdrachtgever; Ambitieuz is verantwoordelijk voor de werving & selectie;
  • Een uitstekend marktconform salaris 3.300 - 4.300 (o.b.v. kennis en ervaring);
  • Een auto & laptop van de zaak;
  • Een uitstekende pensioenregeling bij Zwitserleven;
  • Een verlof dat bestaat uit 33 dagen per jaar (o.b.v. een fulltime dienstverband);
  • Een goede work-life balance: onze opdrachtgever hecht veel waarde aan de balans tussen werk en privéleven;
  • Een super leuk jaarlijks personeelsevent;
  • Alle kans om je verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied; dit kan door middel van interne trainingen en opleidingen, maar ook door externe cursussen te volgen;
  • Dagelijks de fijnste collega's waar je heel goed mee kunt samenwerken!
Ben jij enthousiast geworden over deze functie en onze opdrachtgever? Solliciteer dan direct! We kijken uit naar jouw reactie!
Ben je benieuwd naar onze werkwijze of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Bart van den Brink via onderstaande gegevens of reageer op de vacature.
Tel 06-24515785
Mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Salaris

€ 3.300 - € 4.300 p/m
o.b.v. kennis en ervaring
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in