+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.

Onderwijsassistent/Leerkracht Schakelklas Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Lorentzschool

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

De Lorentzschool zoekt een enthousiaste leerkracht of onderwijsassistent voor de schakelklas. Onze school is speciaal omdat we de Daltonkernwaarden belangrijk vinden. We werken veel samen en leren van elkaar. Ook is er ruimte voor leuke activiteiten zoals een kamp en een ijsbaan. We zijn trots dat we de eerste Gelukkige school in Hilversum zijn. Als onderwijsassistent krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en zijn er extra voordelen zoals korting op een fitnessabonnement. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

De Lorentzschool is voor de eerste helft van het schooljaar 2024-2025 op zoek naar een initiatiefrijke, positief ingestelde en enthousiaste leerkracht schakelklas of onderwijsassistent (2-3 ochtenden per week).

Onze school: OBS Lorentzschool 
De Lorentzschool is een middelgrote openbare Daltonschool, gevestigd in twee prachtige Dudokgebouwen in Hilversum. Onze school bestaat uit 17 groepen, waarvan 5 kleutergroepen op ât Hoffplein en vanaf groep 3 van elk leerjaar twee groepen op de Lorentzweg. Dit biedt het team de mogelijkheid om veel samen te kunnen werken en van elkaar te leren. Wij zijn een groot, deskundig en enthousiast team, waar een groot samenhorigheidsgevoel leeft. Dit samenhorigheidsgevoel wordt in stand gehouden door dagelijkse briefingmomenten, gezamenlijke theemomenten en gezellige borrels. 
 
Op onze school staan de Daltonkernwaarden; samenwerken, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, effectiviteit en reflectie centraal. 
Deze kernwaarden zijn terug te zien in ons hele onderwijs. Voorbeelden hiervan zijn het zelf inplannen van werk, flexibele werkplekken, het gebruik van verschillende daltonmaterialen en het regelmatig inzetten van maatjesactiviteiten. Binnen ons Daltononderwijs is ook het concept âMeer dan lerenâ geïntegreerd. Hierbij kan je denken aan: kamp vanaf groep 3, maandvieringen, dodgeballtoernooi, playbackshow, het verzorgen van de kippen en caviaâs en de inmiddels jaarlijks terugkerende ijsbaan op het plein. 
 
Sinds dit schooljaar mogen wij ons ook de eerste âGelukkige schoolâ van Hilversum noemen. Wij leren de kinderen hoe ze invloed uit kunnen oefenen op hun eigen geluk. Bij de Gelukkige school horen natuurlijk ook gelukkige ouders en een gelukkig team. Daarom worden deze twee groepen ook meegenomen in het gedachtengoed van de Gelukkige school. 
 
Neem voor meer informatie een kijkje op onze site: ,onze facebookpagina: instagram: Obs Lorentschool Hilversum (@obslorentzschoolhilversum).

Wat zoeken een onderwijsassistent met:
  • Een relevante opleiding op HBO-Pabo of MBO-Onderwijsassistent;
  • Oog voor kinderen en hun behoeften;
  • De wil om groepen kinderen te begeleiden.
Wij bieden jou:
  • Een marktconform salaris.
  • Een tijdelijke overeenkomst van 1 september 2024 t/m 31 december 2024.
  • Vanuit het overkoepelend bestuur Stip Hilversum worden volop mogelijkheden geboden om je verder te ontwikkelen.
  • Diverse extraâs zoals korting op een fitness abonnement, korting op je ziektekostenverzekering of een fietsregeling.
Wij zijn Stip, samen meer dan uniek 
Stip heeft 15 openbare scholen op 19 locaties in Hilversum. Iedere Stip-school heeft een eigen identiteit en is daardoor uniek. We hebben voor ieder kind een passend onderwijsaanbod. Zo hebben we naast reguliere openbare basisscholen ook een vrijeschool, Daltonscholen, tweetalige scholen, een internationale school én een Taalschool, speciaal voor kinderen die de Nederlandse taal willen leren. Iedere school heeft een eigen visie en speerpunten: samen zijn we Stip. 

Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Bel of app dan met Melchior Hendriks, directeur Lorentzschool, via 06-46233590 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wil je je collegaâs leren kennen, bekijk dan ons filmpje.

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier. Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie. Zien we een match? Dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Hierin is het vooral belangrijk dat jij de sfeer op onze scholen kunt proeven. In een tweede gesprek met onze HR-adviseur bespreek je de arbeidsvoorwaarden. Zijn we het samen eens? Dan kun je wat ons betreft starten.

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier. Website: Ga naar website
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in