+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.
Laad meer vacatures

Receptioniste Beeld en Geluid Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 12 - 16 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,78 p/u

Vacature in het kort

Altijd al een gastvrije rol willen vervullen in het bruisende hart van de Nederlandse media? Als receptioniste bij museum Beeld & Geluid in Hilversum ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers, zowel aan de balie als telefonisch. Met een marktconform salaris, een unieke werkomgeving, en de kans om deel uit te maken van een dynamisch team, biedt deze functie een geweldige kans om je gastvrijheid te tonen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Hey hallo gastvrije dame of heer! Altijd al in een gastvrije functie in het hart van de Nederlandse media willen werken? Dan is dit je kans ;-) Wie weet kan jij binnenkort aan de slag als receptioniste bij museum Beeld & Geluid in Hilversum. Meer weten? Scroll snel verder!

Wat bieden wij jou
  • 15,78 bruto per uur
  • 12 tot 16 uur (3 tot 5 dagdelen)
  • Museum Beeld & Geluid in Hilversum
  • 25 vakantiedagen per jaar (naar rato)
  • 8,33% vakantiegeld
  • Leuke job in het hart van de Nederlandse media
Wie ben jij

Als receptioniste is gastvrijheid voor jou vanzelfsprekend. Jij kan goed inschatten hoe jij bezoekers kunt benaderen. Informeel of formeel, maar altijd met een grote glimlach. Dit doe jij in vloeiend Nederlands, maar je bent ook bekend met de basis van Engels. Zo voelt iedere bezoeker zich welkom bij jou.

Je kunt goed het overzicht houden in een drukke hal en raakt niet snel in de stress bij drukte. Als receptioniste beantwoord jij ook de telefoon. Je probeert bellers zo goed mogelijk te helpen met vragen of verbind hen door met de juiste collega.

Even bijspringen in de shop? Leuk! Door jouw flexibele en proactieve instelling geef jij de rol van receptioniste kleur.

  • Je hebt een flexibele beschikbaarheid van minimaal 3 dagdelen, in ochtend- of middagdiensten. Je wordt ingepland aan de hand van een vast rooster. Dit kan door de week en in het weekend zijn.
  • Je hebt ervaring met werken in een gastgerichte omgeving, bij voorkeur in een omgeving waar de gastbeleving centraal staat.
Wat ga je doen

Je werkt als receptioniste aan de balie in de centrale ontvangstruimte (het atrium) van Beeld & Geluid en ontvangt bezoekers (bezoekers voor het museum, voor medewerkers, voor een event, etc). Ook sta je mensen telefonisch te woord en ondersteunt bij lichte administratieve werkzaamheden. Het is een plek waar honderden bezoekers langskomen. Je bent de spin in het web.

Waar ga je werken

Je gaat als receptioniste aan de slag bij museum Beeld & Geluid! In de eerste plaats een modern media-instituut met één van de grootste en meest vooruitstrevende archieven ter wereld.

Maar... er is nog meer! Veel meer! Zo is het museum ook een verrassende, inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor iedereen. Zij organiseren bijvoorbeeld talloze publieksactiviteiten, debatten en lezingen voor jong en oud. Scholen bieden ze een breed pakket aan workshops en ze stimuleren academisch en journalistiek onderzoek.

Met zo’n 400 bevlogen collega’s dragen zij iedere dag vanuit het veelkleurige pand in Hilversum, een historische pand in Den Haag én vanuit het muziekweb in Rotterdam bij aan een open, vrije, inclusieve en mediawijze samenleving.

Sollicitatie

Je wilt meteen beginnen? Dat begrijp ik! Eerst nog even solliciteren! Dat kan via de knop 'Solliciteren', of door je cv te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. met vermelding van de vacature. Wij nemen dan graag zo snel mogelijk contact met je op!

SPARQ is onderdeel van Tempo-Team. Dat is ook de reden dat je straks bij je sollicitatie op het platform van Tempo-Team komt.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in