+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.

Begeleid studenten als parttime studieadviseur in Hilversum Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YoungCapital

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.582 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van volwassenenonderwijs en bedrijfsopleidingen als parttime studieadviseur bij een vooraanstaand opleidingsinstituut. Jouw rol is cruciaal in het begeleiden van studenten, van hun studieplanning tot aan toelating. Geniet van een aantrekkelijk startsalaris, de mogelijkheid tot thuiswerken met een thuiswerkbudget, en een uitgebreid bedrijfsrestaurant. Dit is jouw kans om bij te dragen aan de educatieve groei van anderen! Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij studenten helpen bij de voortgang van hun studie? Ga aan de slag als parttime studieadviseur bij een groot opleidingsinstituut in Hilversum!

Wat ga je doen?

De opdrachtgever is een opleidingsinstituut dat zich richt op volwassenenonderwijs en bedrijfsopleidingen. Ze bieden verschillende soorten opleidingen aan, waaronder Bachelor- en Masteropleidingen, HBO- en MBO-opleidingen, trainingen en cursussen. Het is een particulier opleidingsinstituut dat zowel klassikaal als online onderwijs aanbiedt en zich richt op het bieden van praktische en relevante kennis en vaardigheden voor professionals in verschillende vakgebieden. Ze zijn een van de grootste opleiders van Nederland!

Als parttime studieadviseur ben jij hét aanspreekpunt voor studenten. Je beantwoordt vragen via telefoon, chat en mail over de studieplanning, het inplannen en verplaatsen van examens en over de betaling en facturatie. De ene vraag is snel opgelost, voor andere vragen moet je meer uitzoekwerk doen. Ook schakel je met andere afdelingen om tot een oplossing te komen. Je gaat in gesprek met de studenten en monitort de voortgang van hun studie. Hebben ze nog niks ingeleverd voor de deadline? Jij zorgt voor een herinnering. Willen ze de studie pauzeren of stopzetten? Jij kijkt wat de mogelijkheden zijn. 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de toelating. Studenten leveren hun toelatingsdossier in als ze een opleiding volgen met toelatingseisen. Aan jou de taak om deze dossiers te beoordelen. Als alles in orde is, mag jij de student toelaten. Anders help je de student bij het aanvullen van het dossier. Kortom, een afwisselend takenpakket met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ontwikkeling!

Jij staat stevig in je schoenen, hebt enige ervaring met klantcontact en denkt in oplossingen. Je werkt 32 of 40 uur in de week tijdens diensten van 08:00 - 16:30 of 09:30 - 18:00. Start jij op 1 of 15 juni bij dit opleidingsinstituut in Hilversum? 


Wat wij bieden
  • Startsalaris van € 2582 bruto per maand (o.b.v. 40 uur);
  • Dat is dus € 14,90 bruto per uur;
  • Start op 1 of 15 juni;
  • Mogelijkheid op thuiswerken, met bijbehorend thuiswerkbudget;
  • Een mooi bedrijfsrestaurant met een uitgebreide keuze voor de lunch;
  • Centraal gelegen werkplek, gemakkelijk te bereiken met OV of eigen vervoer.
Wat wij vragen:
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Enige ervaring op gebied van klantcontact;
  • Positieve instelling en een groot probleemoplossend vermogen.
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus HBO, UniversiteitPlaatsHilversumWerkuren per week32 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Parttime (overdag), Tijdelijke fulltime baan, ThuiswerkSalarisindicatie €2.582 Per maand Verantwoordelijk voorHet begeleiden van studenten en helpen tot het toelaten tot hun opleidingGepubliceerd op14-05-2024
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in