+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoek.

(Senior) Engineer Civiel Hoek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

SPIE

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Winstdeling

Vacatureomschrijving

Niet ´gewoon een bedrijf´

De Business Unit “Engineering” van SPIE Nederland B.V. telt ongeveer 300 medewerkers, verdeeld over zes disciplines: Civil & Structural, Process, Piping, Mechanical, Machinebouw & Elektro, Instrumentatie & Automatisering.

Elke discipline heeft haar eigen team bestaande uit een afdelingshoofd, modelleurs, constructeurs en engineers die dagelijks werken aan diverse uitdagende ontwerpen in de industrie.

Innovatie staat hoog in het vaandel. Er wordt gewerkt met moderne software en technieken. 3D scans en 3D modellering behoort tot de standaard werkmethodiek als basis voor onze Engineering werkzaamheden. Om de (BIM) ontwerpen inzichtelijk te maken wordt de VR technologie gebruikt.

Er wordt gewerkt voor verschillende en uiteenlopende opdrachtgevers dat maakt het werk gevarieerd. Daarnaast kan SPIE Engineering in nagenoeg alle fase van een project instappen van schets tot en met uitvoering.

In het filmpje zie hoe dat in zijn werk gaat:


Niet ´gewoon een baan´

Als Senior Constructeur maak je (complexe) constructieve ontwerpen en berekeningen van zowel bestaande als nieuwe constructies. Daarnaast controleer je de ontwerpen en berekeningen van de afdeling en heb je een actieve rol in het behouden en verbeteren van de kwaliteit. Je stuurt de modelleur(s) aan en adviseert zowel intern als extern. Het aandragen van innovaties ten behoeve van efficiëntie bij uitwerkingen van de calculaties is onderdeel van de werkzaamheden. Jouw knowhow van praktische uitvoeringen en constructieve inzicht is de belangrijke schakel in de totstandkoming van een juist ontwerp.

In een (multidisciplinair) projectteam zal je conform ontwerpnormen en richtlijnen werken aan het constructieve ontwerp van gebouwen en terreinen. Dit betreft voornamelijk beton- en staalconstructies in een industriële omgeving. Binnen het projectteam treed je op als adviserend en ontwerpend constructeur. Bij monodisciplinaire opdrachten acteer je tevens als direct aanspreekpunt van de klant, volg je de projectstatus op en infomeer/ rapporteer je de leidinggevende hiervan.

Samen met de modelleur(s) en projectleider werk je in verschillende mogelijke fases van het ontwerp aan de uitgangspunten tot en met de uitwerking van het ontwerp. Je controleert constructie tekeningen en stelt berekeningen op van onder andere wapening, beton(vorm), staal en dergelijke. Het opstellen en controleren van berekeningsrapporten en adviesrapportages is iets wat je goed af gaat. Je werkt samen met de modelleur(s), constructeurs en projectleiders en komt zo tot een compleet gedetailleerd plan. De kwaliteit van de engineering staat bij SPIE hoog in het vaandel, meedenken wordt altijd gewaardeerd evenals het aandragen van innovaties en optimalisaties.


Niet ´gewoon een medewerker´

Een afgeronde studie Bouwkunde of Civiele techniek op HBO/WO-niveau aangevuld met relevante en aantoonbare ervaring als constructeur. Daarnaast ben je leergierig en sta je open voor persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van de kwaliteit. Samenwerking is belangrijk, omdat je als team aan een kwalitatief eindresultaat werkt. Je hebt relevante werkervaring bij voorkeur in een industriële omgeving en je bent op de hoogte van nationale en internationale codes, normen en standaards (Eurocodes).

Je bent bekend met zowel basissoftware (Windows/MS Office) als vakinhoudelijke software zoals bijvoorbeeld SCIA, Matrix, Technosoft , IDEA StatiCA voor het uitvoeren van jouw werkzaamheden. Kennis en ervaring op het gebied van Nederlandse wet- en regelgeving is onderdeel van jouw bagage.

Je kunt vloeiend in de Nederlandse en Engelstalige taal communiceren (spreken en schrijven).


Niet ´gewoon een set arbeidsvoorwaarden´

Wat mag jij van ons verwachten als Senior Engineer?

Om te beginnen een uitdagende baan, met ruimte voor groei, ontwikkeling en een meer dan goed salaris. Niet geheel onbelangrijk een team van enthousiaste collega's en een werkgever die oog heeft voor jou. Verder als vanzelfsprekend:

  • Reisuren- en kostenvergoeding;
  • Afhankelijk van jouw bagage kan een arbeidsvoorwaardelijke leaseauto tot de mogelijkheden behoren;
  • Gunstige pensioenregeling waarvan SPIE meer dan twee derde betaalt;
  • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen;
  • Flexibele arbeidsvoorwaarden, zo kun je bijvoorbeeld verlof kopen of verkopen;
  • Een winstdelingsregeling;
  • Diverse mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en opleiding.
Gewoon solliciteren.

Wil je meer informatie over deze functie? Dan kan je bellen, sms’en of appen met David Mullaert (afdelingshoofd Civiel) op telefoonnummer 06-51654765 Per mail te bereiken via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Bekijk ook gerust eens onze LinkedIn-pagina:

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in