+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoek.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider E&I Hoek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.800 - € 4.400 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je van het coördineren van elektrotechnische en instrumentatieprojecten in de industrie? Als Werkvoorbereider E&I kun je bij ons aan de slag. Je werkt vanuit een modern kantoor in Hoek en focust op het optimaliseren van industriële processen. Je zorgt dat alles klaarstaat voor het team op locatie. Dit doe je voor grote internationale opdrachtgevers. We bieden een aantrekkelijk salaris, een fijne werksfeer, en veel kansen om te leren en te groeien. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

'Gewoon' zorgdragen voor de juiste uitvoering van elektrotechnische- en instrumentatieprojecten in de Zeeuwse industriële sector. Dat is waar jij energie van krijgt. Als ervaren Werkvoorbereider E&I ben jij een echte coördinator die zorgdraagt dat alle betrokkenen op de juiste manier het werk kunnen uitvoeren. Op zoek naar een functie met voldoende uitdagingen en wisselende projecten, maar wel vanuit een vaste standplaats in Hoek? Of misschien niet helemaal meer uitgedaagd in de huidige functie? Solliciteer nu op deze functie! De koffie staat klaar!


Waar ga je werken?

Jouw nieuwe werkgever heeft een modern kantoor in Hoek, Zeeuws-Vlaanderen en richt zich voornamelijk op het optimaliseren van industriële processen en het beheer van technische installaties. Als Werkvoorbereider E&I uiteraard de focus op de elektrotechnische- en instrumentatiewerkzaamheden. De industrie is sterk afhankelijk van de laatste technologische innovaties. Door als bedrijf mee te ontwikkelen is het in staat een juist dienstenpakket aan te bieden aan de klant: van A tot Z. Dus van ontwerp tot inbedrijfstelling en van installatie tot aan onderhoud van de installaties. Een hecht team met korte communicatielijnen en een informele sfeer. Het kantoor is makkelijk bereikbaar vanuit de Westerscheldetunnel en de locatie stelt ook in staat makkelijk de opdrachtgevers te bezoeken.


Wat ga je doen?

Als senior Werkvoorbereider E&I kom je terecht op het kantoor in Hoek. Jouw hoofdtaak: overzicht creëren en de benodigde zaken regelen voor jouw team op industriële locaties. Met name voor geregelde systemen in het hart van (petro)chemische fabrieken. Binnen deze functie ga je aan de slag voor grote internationale opdrachtgevers in de Zeeuwse regio. Zowel project- als onderhoudslocaties. Vanuit jouw coördinerende rol breng je het projectteam op de hoogte van de juiste informatie en bijbehorende documentatie. Onder te verdelen in TRA's, opstellen van offertes en het uitwerken van werkvergunningen, werkpakketten en werkinstructies. Hierin ligt voornamelijk de focus op het uitwerken van de werkpaketten. Je maakt planningen welke verwerkt worden in SAP. Ook zit je met de opdrachtgevers samen om de opdrachtdocumenten door te nemen of voor het opnemen van werk. Hierin krijg je voldoende ruimte en vrijheid om jouw werk in te regelen. Zonder werkvoorbereiding geen werkzaamheden!


Wat verwachten wij van jou?

Als senior Werkvoorbereider E&I heb je ervaring met elektrotechnische- en instrumentatiewerkzaamheden. Dit komt voort uit jouw ruime werkervaring in een soortgelijke rol of een afgeronde MBO-opleiding in de richting van elektro- of energietechniek. Voor jouw functie is een rijbewijs B ook handig om de opdrachtgevers of collega's te kunnen bezoeken. Wat nog belangrijker is, zijn de competenties en persoonlijke match:

  • Sterk organiserend vermogen in een hectische of dynamische werkomgeving;
  • Aanpassingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Kennis van calculaties en materialen;
  • Trots op jouw technische expertise
  • Effectieve communicatie en luistervaardigheden
Wat kun je van ons verwachten

Als senior Werkvoorbereider E&I beschik jij op dit moment misschien wel over een baan? Wij snappen dat het best een flinke stap is om van baan te switchen. Wij hopen je met de volgende voorwaarden te kunnen overtuigen:

  • Stabiliteit en zekerheid bij een werkgever die investeert in zijn medewerkers;
  • Een aantrekkelijk salaris van €3800 tot €4400 bruto/maand o.b.v. een 40-urige werkweek;
  • Een stimulerende en informele werksfeer die uitdaagt initiatief te nemen;
  • Een pensioenregeling via StiPP Pensioenfonds Plus;
  • Voortdurende afwisseling en uitdaging in je werk, ook door wisselende technieken;
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen om te ontspannen en op te laden;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden via CAO Metaal & Techniek (installatiebedrijf);
  • Vrijheid en zelfstandigheid om jouw taken uit te voeren op een manier die bij jou past;
  • Opleidingsmogelijkheden om vaardigheden en kennis voortdurend te verbeteren en ontwikkelen;
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in