+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Coach bij Ladyline in Hoensbroek Hoensbroek

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Ladyline Hoensbroek

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 8 - 14 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wij zoeken voor onze vestiging in Hoensbroek een Personal Coach, voor circa 9-15 uur per week.

Dit is dé Personal Coach bij Ladyline:
  • Commercieel sterk en weet behoeften en wensen van cliënten te vertalen naar passende programma’s.
  • Altijd het luisterend oor en het zetje in de rug voor onze cliënten.
  • Pro-actief in het begeleiden bij de diverse arrangementen.
  • De gastvrouw die gaat voor een optimale klanttevredenheid.
Ben jij deze Personal Coach?
  • Je bent een vrouw met commerciële werkervaring.
  • Je maakt gemakkelijk contact en weet als geen ander mensen te motiveren en stimuleren.
  • Je hebt plezier in het behalen van uitdagende doelen en resultaten, zowel voor jezelf als voor onze cliënten.
  • Je bent leergierig en vindt coaching en training belangrijk, zodat je het beste uit jouw talenten kunt halen.
Lees dan verder!

In ons team zoeken we een collega die bijvoorbeeld naast haar gezin een leuke baan zoekt. Je hebt bovengemiddelde interesse in leefstijl, bewegen en voeding. Je zou hier ook echt meer van willen weten. Deze leuke baan geldt voor zo’n 3 tot 5 dagdelen per week. Die dagdelen zijn verdeeld over onze openingstijden, met enkele ochtenden en avonden, evenals zaterdagochtend Zo kom je aan ongeveer 9-15 uur per week.



Gevraagd

Misschien denk je wel: “Ik heb hier nog geen ervaring in”. Dat is niet erg! We zoeken een vrouw die niet alleen die interesse in leefstijl, bewegen en voeding heeft, maar ook een getraind oog voor mensen. Die begrijpt wat onze doelgroep nodig heeft, belangrijk vindt en dit op waarde weet te schatten. Een doener die de handen uit de mouwen steekt om onze cliënten een goede dienstverlening te bieden. Je wilt leuk werk, leuke collega’s en samen ervoor gaan om goede resultaten te boeken.
Klinkt jou dit als muziek in de oren? Dan ben jij mogelijk de persoon die we zoeken. Voor onze vestiging in Hoensbroek zijn wij op korte termijn op zoek naar een collega als aanvulling op ons team. In het werk als coach bij Ladyline begeleid je op een actieve manier mensen bij de oefeningen in de warmtecabine en de behandelingen.

Wat je zoal doet? Je begeleidt onze cliënten bij het doen van de oefeningen voor omvangsafname, doet wegingen en metingen voor het bepalen van de voortgang, voert cryolipolyse en compressietherapie behandelingen uit en je hebt coachingsgesprekken. Als doel: onze cliënten zich weer lekker in hun vel laten voelen. Onze belangrijkste taak is onze cliënten helpen weer de regie over hun figuur en gewicht te krijgen, want dit staat vaak aan de basis van hun goede gevoel. Kortom: het is een afwisselende baan, waarin je samen met jouw collega’s mede verantwoordelijk bent voor het succes van de vestiging. Je bent commercieel ingesteld en wilt ook opgeleid worden tot het kunnen uitvoeren van intakegesprekken.

Aanbod

Deze leuke baan geldt voor zo’n 3 tot 5 dagdelen per week. Die dagdelen zijn verdeeld over onze openingstijden, met enkele ochtenden en avonden, evenals zaterdagochtend Zo kom je aan ongeveer 9-15 uur per week.

Er is een inwerktraject van 8 tot 10 weken waarin je wegwijs wordt gemaakt (ook zelfstudie) in de Ladyline methodiek.

Uren

8 - 14 uur
9 tot 15 uren

Bedrijfsomschrijving

Ladyline werd in 1983 opgericht. Ons concept is in de loop der jaren steeds doorontwikkeld. Uniek bij Ladyline is het intelligente klantvolgsysteem dat ons in staat stelt jouw voortgang te bewaken en optimaliseren. In onze eigen Ladyline app kun je bijhouden wat je eet en hoeveel je beweegt, maar je kunt ook in contact komen met je coach. Wat nooit is veranderd, is de basis van het concept en de doelstellingen. In een vergelijkend onderzoek door de Universiteit van Wageningen, waarin de Ladyline methode vergeleken werd met andere afvalmethodes, bleek Ladyline de beste methode te zijn, met blijvend resultaat.

De filosofie van Ladyline is dat afvallen alleen dan zinvol is als dat leidt tot een stabiel gewichtsverlies tot het gewicht waarbij de ‘afvaller’ zich goed voelt en waarbij het resultaat voor de lange termijn kan worden vastgehouden.

Het Ladyline concept werkt op natuurlijke basis. Gewone dagelijkse voeding afgestemd op het persoonlijke energieverbruik, een op de persoonlijke conditie afgestemd bewegingsprogramma, een opfrisser voor de huid waardoor die weer glad en strak wordt, intensieve coaching met regelmatige voortgangscontrole en evaluatiegesprekken, maar vooral ook Mind Balance zijn de basis en de belangrijkste succesfactoren van de Ladyline arrangementen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in