+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoevelaken.
Laad meer vacatures

Elektrotechnisch assemblagemonteur Hoevelaken

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van elektrotechnisch werk en het bouwen van speciale machines? Dan is deze baan perfect voor jou. Je gaat aan de slag met het maken en testen van machines die overal in Europa gebruikt worden. Je werkt in een team met ervaren mensen die jou graag helpen groeien. Het bedrijf zorgt goed voor zijn medewerkers en biedt een goed salaris, vakantiedagen en kansen om te leren en te groeien. Als je van techniek houdt en graag praktisch bezig bent, is dit jouw kans! Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Bouw klantspecifieke machines met mooi elektrotechnisch werk!

Ben je technisch ingesteld? Zoek je een baan waar je aan maatwerk machines kan sleutelen? Geniet je ervan om elektrotechnisch werk te verrichten? Ga aan de slag als elektrotechnisch assemblagemonteur!

Als elektrotechnisch assemblagemedewerker heb je het bij ons goed voor elkaar. Klantspecifieke machines, passievolle collega's en een betrouwbare werkgever. Dagelijks bouw je aan klantspecifieke machines die door heel Europa verkocht worden. Het is jouw taak om elektrotechnische componenten op machines te plaatsen. Daarna test je de machine en zorg je ervoor dat deze als een zonnetje loopt.

Dit doe je samen met je collega's, met behulp van technische tekeningen en je eigen gereedschap. Je werkt samen met ervaren teamleden, en jullie bundelen je kennis om de klant blij te maken met een topresultaat!

Wil je graag meer informatie over dit bedrijf of over de vacature van elektrotechnisch assemblagemonteur? Neem vrijblijvend contact op met Rogier (06-45315056) of mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.!

Wat kan je verwachten?

Dit bedrijf heeft zijn personeel hoog in het vaandel staan en kent daardoor goede voorwaarden. Je mag er dus vanuit gaan dat alles goed geregeld is.

  • Supergoed salaris;
  • 25 vakantiedagen;
  • De vrijheid om je ideeën te delen, om zo de beste machines te ontwikkelen op elektrotechnisch gebied;
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door middel van opleiding en training;
  • Vanzelfsprekend een vaste baan als de samenwerking vlot verloopt.
Wie zoeken we?

We willen graag iemand voor het technisch montage werk voor onze machines en systemen. Je bent graag praktisch bezig weet vanalles omtrent elektrische componenten, zoals bedrading, schakelpanelen, enz. Motivatie vinden we hierbij erg belangrijk. Ben je klaar om deze spannende uitdaging aan te gaan?

  • Affiniteit met techniek;
  • Ervaring als elektrotechnisch assemblagemonteur;
  • Flexibel en oplossingsgericht;
  • Sociaal en collegiaal;
  • Op zoek naar een vaste baan.

Pas je niet helemaal in het bovenstaande profiel, maar ben je wel enthousiast geworden? Geen probleem, wij staan bekend om onze flexibiliteit, dus neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Machinebouw onder één dak!

Dit bedrijf is specialist in het bouwen van standaard en klantspecifieke machines. Ze kunnen alles onder één dak maken. Hierdoor kunnen ze de wens van de klant bijna altijd uitvoeren.

Bij dit bedrijf is betrouwbaarheid, vrijheid, gezondheid, stabiliteit en creativiteit van groot belang. Dit resulteert onder andere in het hebben van de nieuwste machines, gereedschappen en apparatuur.

Wil je graag meer informatie over dit bedrijf of over de vacature van assemblagemedewerker? Neem vrijblijvend contact op met Rogier (06-45315056) of mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in