+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Holten.
Laad meer vacatures

Schilder Holten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Jij bent op zoek naar uitdaging en afwisseling. En dit vind jij in een grote diversiteit aan prachtige projecten bij jou in de regio. Schilderwerk zowel binnen als buiten, is het visitekaartje van iedere woning. Als vakkundig schilder ga je voornamelijk aan de slag in de particuliere sector. Het opknappen van bedrijfspanden, mooier maken van woningen, het vervangen van een ruitje, geen dag is hetzelfde! Met jouw vlotte babbel weet jij alles op een duidelijke manier naar de klant te communiceren, zodat zij de vorderingen kunnen volgen. Weer een tevreden klant erbij!  


Ben jij het?

Jij bent de gemotiveerde schilder die kwaliteit wil leveren. Samen met jouw collega's zie jij al snel wat er moet gebeuren. En dat waardeert de klant enorm. Je komt het best tot je recht in een informele werksfeer. Daarnaast vind je het ook belangrijk dat er volop mogelijkheden zijn om je te blijven ontwikkelen als schilder. Plezier in het samenwerken met partners, opdrachtgevers en medewerkers staat bij deze organisatie voorop. Jij bent bij voorkeur in het bezit van een afgeronde schildersopleiding, maar wij vinden praktijk ervaring minstens zo belangrijk.  


Wat wij bieden

Behalve een hecht team met een grote diversiteit aan projecten belonen wij jou als schilder ook met:

  • Een uitstekend salaris conform de schilders cao tussen de €2.500,- en €3.500,- bruto per periode op basis van je meegebrachte ervaring;
  • De mogelijkheid je te blijven ontwikkelen als schilder. Faber faciliteert 2 cursussen op jaarbasis;
  • Een vaste aanstelling op korte termijn? Bij Faber is dit mogelijk;
  • De mogelijkheid om zelf het pensioen te kiezen wat bij jouw situatie past;
  • Het werk is in jouw regio zodat je op tijd thuis bent;
  • Bij Faber krijg je persoonlijke aandacht en een vast contactpersoon. Hier kun je terecht met al je vragen. Uiteraard komen we regelmatig even langs om te kijken hoe het echt met je gaat.
Wat biedt Faber nog meer?
Wij belonen jouw loyaliteit als schilder! Je profiteert van ons unieke loyaliteitsprogramma waarbij je elke werkdag punten spaart. Deze wissel je in tegen mooie cadeaus. Denk aan leuke uitjes, gereedschap of huishoudelijke benodigdheden. Persoonlijk contact is belangrijk binnen onze Faber Familie. Daarom organiseren wij jaarlijks een Sinterklaasfeest, zomer- en kerstborrel. 

Waar jij werkt

Je bent welkom bij een traditioneel familiebedrijf. Het is een groeiende innoverende organisatie, die zich bezighoudt met de nieuwste technieken en materialen. Kwaliteit staat bij dit schildersbedrijf hoog in het vaandel, maar is er ook voldoende mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in