+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Holten.
Laad meer vacatures

Operator Packaging Holten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,97 p/u
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

In deze functie werk je zelfstandig aan het verpakken van producten. Je zorgt dat alles goed loopt en voldoet aan de regels voor kwaliteit en hygiëne. Je werkt in verschillende tijden, maar altijd met hetzelfde team. Samen met je collega's maak je niet alleen producten, maar is er ook tijd voor gezelligheid. Je krijgt een goed uurloon en extra geld voor werken in ploegendienst. Dit is een kans om te werken in een bedrijf dat groeit en waar je veel kunt leren. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Als lijnoperator ben je zelfstandig verantwoordelijk voor een deel van het verpakkingsproces. Je voert alle voorkomende werkzaamheden uit aan de diverse verpakkingslijnen om de geplande productie te realiseren. Je draagt er zorg aan dat er wordt voldaan aan de kwalitatieve en kwantitatieve eisen. Verder ben je verantwoordelijk voor het nakomen van de werkinstructies zoals omschreven op de verpakkingslijst en het HACCP-kwaliteitsboek. Uiteraard heb je bij het verpakken en produceren van producten hygiëne hoog in het vaandel staan. Wij zorgen ervoor dat jij, indien nodig, goed wordt opgeleid om bovengenoemde te realiseren.

Wij bieden:

Er wordt gewerkt in een ploegendienst. De tijden zijn van 06.00 - 14.00 uur, 14.00 - 22.00 uur en van 22.00 - 06.00 uur. Je werkt standaard in één dezelfde ploeg mee. Je hebt dus duidelijkheid omtrent je planning;
Je werkt met een team aan een lijn waardoor er naast het werken ook volop ruimte is voor gezelligheid met collega's;
Wij bieden een uurloon van € 15.97 en een ploegentoeslag van 18%,

Wij vragen:

Als toekomstige Operator ben jij een echte teamspeler met technisch inzicht. Onder jouw verantwoordelijkheid gaan de machines draaien en blijven ze dat ook doen. Jij bent proactief, streeft naar kwaliteit en hebt een flexibele houding. Samen met de andere medewerkers aan jouw lijn zorgen jij ervoor dat er gewerkt wordt binnen de normen die Vivera stelt. Wat wij van je vragen: • Je hebt minimaal een MBO-diploma niveau 2 afgerond;
• Je bent technisch onderlegd;
• Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal;
• Je bent bereid om te leren en je wilt jezelf graag ontwikkelen binnen een bedrijf;

Waar ga je werken:

Vivera richt zich al sinds 1990 op het maken van de beste vegetarische producten. Bijna alle ingrediënten die Vivera gebruikt, komen van eigen bodem. Neerlands fabricaat: hier geteeld en verwerkt in de enige vegetarische ‘fabriek’ van Nederland. In tegenstelling tot andere vegetarische producten worden er bij Vivera alleen maar vegetarische en veganistische producten gemaakt. Vivera is een sterk groeiend bedrijf waarin echte aanpakkers goed passen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in