+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Holten.
Laad meer vacatures

Lasser Holten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Seesing Flex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij Aebi Schmidt in Holten zoeken we een ervaren Mig/Mag lasser die houdt van kwaliteit en vakmanschap. Je gaat werken aan speciale machines en gebruikt hiervoor de nieuwste technologieën. In ons team is samenwerken belangrijk. We bieden flexibele werktijden zodat je werk en privé goed kunt combineren. Ook krijg je de kans om door te groeien door het volgen van opleidingen. Kom jij ons team versterken? Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij ervaren met Mig/Mag lassen en toe aan een nieuwe uitdaging? Bij Aebi Schmidt in Holten verwelkomen we graag een gedreven lasser met passie voor zijn vak. Hier kun je samen met ons team werken aan de productie van hoogwaardige onderdelen voor innovatieve strooi- en veegmachines. Kom jouw vaardigheden en enthousiasme inzetten in een stimulerende werkomgeving!


Lasser

Over onze opdrachtgever

Aebi Schmidt Nederland is onderdeel van de internationale Aebi Schmidt Groep waar circa 3.000 medewerkers werken. Wereldwijd leveren ze producten op het gebied van gladheidsbestrijding, sneeuwruimen, straatreiniging en tuin- en parktechniek. Aebi Schmidt Nederland is gevestigd in Holten en vanuit daar ontwikkelen en produceren ze gladheidsbestrijdingsmaterieel. De cultuur binnen Aebi Schmidt is samen te vatten als no-nonsens, betrouwbaar en resultaatgericht. Er is veel persoonlijke aandacht en je leidinggevende motiveert jou om het beste uit jezelf te halen!


Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als Mig/Mag lasser bij Aebi Schmidt krijg je de unieke kans om te werken met de meest geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen. Wij bieden jou niet alleen de vrijheid om zelfstandig te werken, maar ook een omgeving waarin jouw vakmanschap tot zijn recht komt.

In deze rol ben jij de sleutelfiguur in het samenstellen en lassen van essentiële onderdelen voor onze state-of-the-art machines. Met oog voor kwaliteit werk je met diverse materialen, waaronder (RVS) staal. Je bent een waardevol lid van het team, waar samenwerking centraal staat, om een vlekkeloze productie te garanderen.

Bij Aebi Schmidt streven ze niet alleen naar excellentie in productie, maar ook naar jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.


Wat vragen wij van jou?

Als Mig/Mag lasser word er wel van je verwacht om het één en ander onder de knie en in huis te hebben, namelijk:

  • Je hebt enige ervaring als lasser opgedaan in vorige werkzaamheden;
  • Je bent in het bezit van een Mig/Mag lascertificaat;
  • Kennis van tekeningen en het kunnen lezen van lasinstructies;
  • Jij bent in staat om zelfstandig én in teamverband te werken;
  • Je beheerst de Nederlandse taal.
Wat bieden wij jou?

Bij Aebi Schmidt hechten ze veel waarde aan een gezonde balans tussen werk en privé. Daarom bieden ze flexibele werktijden op deze afdeling, waar je tussen 5:30 uur en 7:30 uur kunt beginnen en acht uur per dag werkt. Op deze manier kun je je werk en privé optimaal op elkaar afstemmen. Daarnaast bieden ze bij Aebi Schmidt:

  •  Een boeiende en gevarieerde fulltime functie;
  •  Gunstige arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal & Techniek;
  •  Een uitstekend salaris dat boven de cao ligt;
  •  Kansen voor het volgen van opleidingen en cursussen;
  •  Een plezierige werkomgeving met enthousiaste collega's;
  • De mogelijkheid voor een contract bij Aebi Schmidt.

Ben je ervan overtuigd dat jij de geschikte kandidaat bent voor Aebi Schmidt Nederland? Stuur dan je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel ons (Jill van der Maden of Mariska Weenk) op 06-59814309. We kijken uit naar jouw reactie! Verspil geen tijd – zet vandaag nog de volgende stap in je carrière bij Aebi Schmidt!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in