+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Junior Key Accountmanager Honselersdijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Jump Into People

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.500 p/m
  • Laptop, Reiskostenvergoeding, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Wil jij werken met de allerleukste collega’s die dagelijks met veel passie aan het werk zijn en wil je bloemen en planten leveren van de beste kwaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Waar kom je te werken?

Voor een opdrachtgever in Honselersdijk zijn wij op zoek naar een Junior Key Accountmanager. Deze opdrachtgever neemt alles uit handen om het sierteeltsegment te optimaliseren. Van advies over het ideale segment voor uw locatie tot en met de eigen verpakking. Wat ze afspreken doen ze! Klanttevredenheid kent immer geen maximale score. In het klantencontact zijn ze informeel maar ook professioneel.
Door de servicegerichte mentaliteit zijn ze uitgegroeid tot een van de drie grootste leveranciers van bloemen en planten voor het Britse retailkanaal. Niet dat groei de ambitie is. Groei van de klanten is de dagelijkse drive!


Waar hou jij je mee bezig?

Als Junior Key Account Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met de Engelse klanten. De wens van de klant staat in jouw functie op nummer één. Aan jou om alle zeilen bij te zetten om dit te vertalen naar een commercieel concept. Dankzij jou hoeft de klant nergens meer zelf aan te denken.
Iedere dag begin je met en video conference call met collega’s van onder andere Supply Chain, Inkoop, Kwaliteit en overige collega’s. De uitdagingen over kwaliteit, productie en de voorraad van de dag, dit alles wordt besproken. Jouw volgende stap is om te kijken hoe je vanuit commercieel oogpunt de wensen van de klant waar gaat maken. Bij het hele proces ben je betrokken. Jij weet namelijk precies van welke kwekers de producten komen en hoe ze in perfecte staat bij de klant terecht komen.
Je houdt volledige controle over jouw accounts. Dit betekent dat je aanbiedingen maakt en samen het team besluit welke variëteiten bloemen en planten gebruikt worden. Een zo goed mogelijke service verlenen, dat is waar jullie met z’n allen naar streven. In overleg met verschillende afdelingen en het designteam in Engeland bepaal jij welk product gebruikt wordt. Uiteraard houd je rekening met het commerciële plaatje. Maar ook zorg je samen met NPD dat het design de echte wauw-factor heeft.


Wat zoeken wij?

Klant en consument optimaal bedienen, dat kan dankzij jouw communicatieve vaardigheid. Jij voelt je helemaal thuis vij werken in teamverband. ‘Samen gaan voor het hoogst haalbare’. Zo sta jij erin. Omdat jij altijd het commerciële plaatje in het oog houdt, heb je goed cijfermatig inzicht en ben je commercieel ingesteld. Is er sprake van druk op de ketel? Dan ga jij resultaatgericht te werk. Verder beschik jij over:

  • Een afgeronde hbo-opleiding in een commerciële richting
  • 1 tot 3 jaar relevante werkervaring in een commerciële functie (het liefst en de FMCG-branche, bijvoorbeeld als accountmanager)
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Wat krijg je ervoor terug?

Vraag dat aan je toekomstige collega’s, dan krijg je absoluut het antwoord: de allerleukste collega’s die dagelijks met veel passie aan het werk zijn! Waar zij ook heel blij van worden is de goede koffie én het geheel vernieuwde kantoor en de Breakdown ‘The Mansion’ waar je echte even kunt ontspannen. Natuurlijk zijn de arbeidsvoorwaarden zoals je verwacht bij een toonaangevende leverancier voor de Engelse Retail. Maar is het niet belangrijker dat je elke dag echt met een glimlach naar je werk gaat? Daar investeren ze in! Niet alleen met een cultuur die je veel vrijheid geeft, maar ook zorgt voor een thuisgevoel op je werk. Dit zeggen ze niet alleen, maar dit doen ze ook! Zo worden er maandelijks sportieve activiteiten georganiseerd, krijg je een goede start als je begint door middel van een inwerkprogramma, kan je opleidingen volgen uit de opleidingskalender en zijn er voldoende mogelijkheden om ook tijdens werktijd te ontspannen. Ze hebben namelijk een tafeltennistafel, dartboard en een jeu de boules baan. Daarnaast bieden ze:

  • Een salaris tussen €3000 en €4500
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • 25 vakantiedagen, mits je een kaartje stuurt van je vakantiebestemming
  • Ruimte voor nieuwe ideeën.
  • Reiskostenvergoeding en pensioen
  • Goede koffie en leuke (team) uitjes
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in