+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Honselersdijk.
Laad meer vacatures

Orderpicker Honselersdijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 15 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,83 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

‘Een bloemetje zegt meer dan 1000 woorden.’ Oké, niet letterlijk. Anders zou je bij Royal FloraHolland helemaal gek worden van al die pratende bloemen en planten! Rozen, tulpen en hortensia's. Je ziet het allemaal voorbij komen. Ben jij echt een ochtendmens en wil jij graag aan de slag als orderpicker? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Startsalaris van €14,83 bruto per uur.
  • Kans op vast contract & doorgroei mogelijkheden.
  • Reiskostenvergoeding of OV maandabonnement.
  • 8x per jaar een persoonlijk bloemstuk.
  • Deelname aan personeelsvereniging & leuke uitjes!
Wie ben jij

Een vroege vogel! Jouw werkdag start namelijk al om 05:45 uur. De eindtijd is afhankelijk van de drukte, meestal is dit tussen 09.00 en 11.00 uur. Genoeg tijd dus nog om andere dingen op de dag te doen! Daarnaast ben je als orderpicker ook:

  • Minimaal 2 dagen in de week beschikbaar. Waaronder zeker de maandag en vrijdag.
  • Iemand die van drukte houdt. De trekkers met bloemen vliegen je namelijk om de oren!
  • In het bezit van eigen vervoer of je kunt ook met de bus naar werk. Er gaan vanuit heel veel verschillende plekken bussen, zelfs uit vanuit Spijkenisse! Dit zijn speciale bussen vanuit RFH.
Wat ga je doen

Per dag verlaten meer dan 100.000 bloemen en planten het grote magazijn in Naaldwijk. Als orderpicker ben jij een belangrijke schakel in dit proces! Van maandag tot en met vrijdag wordt er namelijk de bekende bloemenveiling gehouden. Jij gaat ervoor zorgen dat deze bestellingen worden verwerkt.
Overal om je heen staan karren met bloemen en planten. Deze zijn allemaal gesorteerd op soort en zitten in bakken. Jij bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de bestellingen. Je collega’s rijden de planten en bloemen naar jou toe. Jij scant deze bloemen aan de hand van de bestelling. Vervolgens zorg jij ervoor dat de kar op de juiste plek wordt geplaatst. Deze worden dan weer meegenomen door je collega’s. Heb jij dit helemaal onder de knie? Mooi! Dan zullen we jou inleren op het rijden van een trekker. Geen grote tractor natuurlijk, maar een trekwagentje waarmee jij de karren met bloemen naar je collega’s rijdt. Dan kunnen zij de bloemen scannen. Overal om je heen scheuren coureurs om de bestellingen op tijd klaar te hebben staan!

Waar ga je werken

Doe je ogen dicht en zie een magazijn voor je. Maak dat magazijn in gedachte nu 10x zo groot. Ja echt, zo groot is het magazijn in Naaldwijk! Maar geen paniek! Binnen de kortste keren weet jij jouw weg hier te vinden en verzamel jij alle bestellingen binnen no-time.
Ga aan de slag met leuke collega’s die altijd in zijn voor een praatje. En neem bijvoorbeeld deel aan leuke uitjes! Jij voelt je helemaal thuis bij Royal FloraHolland.

Sollicitatie

Wil jij aan de slag als orderpicker? Dan willen wij jou graag beter leren kennen! Solliciteer direct online en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je een vraag over deze vacature of wil je nog wat meer weten? Je kunt ons bellen, appen of mailen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in