+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoofddorp.

Bedrijfswagenmonteur Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben jij een gekwalificeerde bedrijfswagenmonteur op zoek naar een nieuwe uitdaging in de regio Hoofddorp? Als je gedreven bent door technische uitdagingen en waarde hecht aan werken in een team, dan hebben we de perfecte rol voor jou. Lees snel verder voor meer informatie.


Organisatie

Wijn zijn gevestigd in Hoofddorp, en zijn een toonaangevende speler in de bedrijfswagenindustrie. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud en reparatie van diverse soorten bedrijfsvoertuigen, variërend van kleine bestelwagens tot grote vrachtwagens. Onze reputatie is gebouwd op kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende klantenservice. We begrijpen dat bedrijfsvoertuigen een essentieel onderdeel zijn van de bedrijfsvoering van onze klanten, en we zetten ons in om minimale stilstand te garanderen. Ons ervaren team van gekwalificeerde monteurs maakt gebruik van de nieuwste technologieën en gereedschappen om snel en effectief problemen te diagnosticeren en op te lossen. We zijn trots op onze diepgaande kennis van de bedrijfswagenmarkt, waardoor we kunnen anticiperen op de behoeften van onze klanten en opkomende trends in de industrie. We blijven ons voortdurend ontwikkelen en innoveren om de beste service in de branche te blijven bieden.


Functie

Als bedrijfswagenmonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan een breed scala van bedrijfsvoertuigen. Je taken omvatten onder andere, het diagnosticeren en oplossen van mechanische problemen, het uitvoeren van routinematige controles en onderhoud, en het garanderen van de veiligheid en betrouwbaarheid van alle voertuigen. Je werkt nauw samen met onze klantenservice en managementteam om ervoor te zorgen dat al het werk efficiënt wordt uitgevoerd en voldoet aan de hoogste standaarden van kwaliteit en veiligheid.


Functie eisen

Ben jij in het bezit van:

  • Een diploma bedrijfswagenmonteur, autotechnicus, of een gelijkwaardig technisch diploma;
  • Minimaal 3 jaar ervaring als bedrijfswagenmonteur of een soortgelijke functie;
  • Kennis van en ervaring met de laatste technologieën in de automobielsector;
  • Sterke probleemoplossende vaardigheden en aandacht voor detail;
  • In het bezit van een geldig rijbewijs B;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
Aanbod

Als bedrijfswagenmonteur bieden we je niet alleen een zeer goed salaris maar ook een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. We begrijpen dat persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk is. Daarom krijg je bij ons toegang tot een breed scala aan trainingen en opleidingen om je kennis en vaardigheden uit te breiden. Deze kunnen variëren van interne trainingen tot het bijwonen van relevante cursussen en conferenties in de branche. Gezien onze toewijding aan continue verbetering bieden we je ook de mogelijkheid om nieuwe technieken en technologieën te leren en te werken met de nieuwste apparatuur in onze volledig uitgeruste werkplaats.


Sollicitatie

Solliciteer nu via de sollicitatiebutton of neem contact met ons via e-mail/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op jouw sollicitatie en hopen jou snel in ons team te verwelkomen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in