+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoofddorp.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BME Bouwmaat

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider staan klantrelaties bovenaan je prioriteitenlijst. In de vestiging ga je proactief met klanten in gesprek om hun bouwprojecten en specifieke wensen te achterhalen. Met jouw uitgebreide kennis van de producten en services van Bouwmaat, weet je hen optimaal te adviseren en op maat gemaakte oplossingen aan te bieden.

Als de expert in verkoop binnen de vestiging, speel je een centrale rol bij het identificeren van behoeften van klanten. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, weet je precies welke producten en diensten het beste bij hun project passen. Dit stelt jou in staat om gerichte aanbiedingen te maken die aansluiten op de specifieke behoeften van elke klant.

Naast je klantgerichte taken, draag je ook zorg voor een nauwkeurige en bijgewerkte klantenadministratie in het CRM-systeem. Dit helpt niet alleen bij het opvolgen van leads, maar ook bij het bieden van een gestroomlijnde en gepersonaliseerde service aan elke klant.

Je werkt nauw samen met het verkoopteam om actieproducten te bespreken en te zorgen voor een aantrekkelijke presentatie in de vestiging. Door jouw inzichten en verkooprapportages blijven je collega's goed op de hoogte van jouw voortgang en kun je samen streven naar maximale klanttevredenheid.

Daarnaast ben je altijd alert op mogelijkheden om het verkoopproces te verbeteren en de klantbeleving te optimaliseren. Je neemt initiatief om verbeteringen voor te stellen en draagt bij aan het creëren van een efficiënte en klantgerichte werkomgeving.

Met jouw toewijding en expertise als Werkvoorbereider speel je een essentiële rol in het versterken van onze klantrelaties en het realiseren van de groei en het succes van Bouwmaat. Jouw inzet zorgt ervoor dat klanten zich gewaardeerd voelen en vertrouwen hebben in de expertise en service die Bouwmaat te bieden heeft.


Jouw vestiging

bij Bouwmaat Hoofddorp zijn we de steun en toeverlaat voor de vakman in de bouw: professionals in de herstel-, renovatie- en onderhoudsmarkt. Wij staan daarbij voor slimmer bouwen. Met professioneel advies en met een breed assortiment producten.

Het verkoopteam bestaat uit twee werkvoorbereiders en wordt ondersteund door de collega’s op de vestiging. Je werkt nauw samen met de Manager Verkoop en Vestiging, die ook verantwoordelijk is voor het verkoopteam.


Je bouwt meer op bij Bouwmaat

Bij Bouwmaat kom je terecht in een ambitieus en professioneel team. Betrokkenheid en collegialiteit vinden we belangrijk, want daarmee maken we buiten èn binnen het verschil. Daarom investeren wij in jouw groei en ontwikkeling. Door ons ruime aanbod aan opleidingen en trainingen, maar ook door jou de ruimte te geven om met nieuwe ideeën en initiatieven te komen. Dat betekent ook dat je kunt doorgroeien naar verschillende functies, bijvoorbeeld naar Manager Verkoop en Vestiging. En daarom zeggen wij: Je bouwt meer op bij Bouwmaat. Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin:

  • Een marktconform salaris o.b.v. de HIBIN cao
  • Een functie voor fulltime of parttime; 
  • Alles wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen, zoals kleding, werkschoenen en een laptop;
  • 8% vakantietoeslag;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Aandelen in de organisatie, je wordt aandeelhouder van de Stiho Groep;
  • 25 vakantiedagen én 12 ATV dagen;
  • Een interne afdeling voor Leren en Opleiden, waarin je online en offline trainingen en opleidingen kunt volgen; 
  • Een goed inwerkprogramma; 
  • Een talentanalyse waarin we kijken naar jouw talenten; 
  • Tot 20% korting op het assortiment
Wat breng je mee?

Je legt gemakkelijk contact, bent enthousiast en voelt je verantwoordelijk voor je werkzaamheden. Ben je ook bouwkundig onderlegd? Dan is dat een pré, maar zeker geen eis. Wel vinden we het belangrijk dat je affiniteit hebt met onze producten en services en dat je flexibel bent in je werktijden. Daarmee bedoelen we dat je aanwezig bent wanneer onze klanten dat ook zijn, zoals vroeg in de ochtend, juist later in de middag of een keer op zaterdag. 


Meer informatie of direct solliciteren?

Wil jij samen met Bouwmaat aan jouw carrière bouwen? Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Nino Steenbergen via 06-51971482 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Benieuwd naar al onze vacatures? Bekijk dan het totale overzicht op .

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in