+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoofddorp.
Laad meer vacatures

Projectcoördinator Sport & Cultuur Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Sprinter Search

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 p/m
  • Laptop, Reiskostenvergoeding, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Korte omschrijving
Wil jij uitgedaagd worden en betrokken worden bij complexe middelgrote en kleine projecten van A tot Z? Krijg jij energie van een jonge club vakidioten? Lees dan snel verder!

De uitdaging!

Klaar om de sport- en speelwereld naar een hoger niveau te tillen? Als gedreven Projectcoördinator Sport & Cultuur speel jij een cruciale rol in het succesvol onderhouden en vernieuwen van diverse sportparken en speeltuinen. Deze organisatie staat voor kwaliteit en groei, en jij bent de commerciële motor die het verschil maakt. Als Projectcoördinator ben je dé expert op het gebied van onderhoud en vernieuwing van sport- en speelvoorzieningen. Vanaf het eerste contact met klanten tot aan de afronding van projecten, blijf jij nauw betrokken. Jouw commerciële flair zorgt ervoor dat je klantrelaties opbouwt en onderhoudt, waardoor jouw expertise de voorkeur krijgt bij nieuwe opdrachten.

Jij bent de meester in het voorbereiden en coördineren van onderhoudsprojecten en klussen. Van het opstellen van de begroting tot het zorgvuldig bewaken ervan, jij houdt alles onder controle. Bovendien zorg je voor een vlekkeloze planning, zodat alle projecten op tijd worden uitgevoerd. Het onderhouden van contacten met zowel interne als externe betrokken partijen is voor jou een tweede natuur. Jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en probleemoplossend vermogen maken dat klanten zich begrepen voelen en vertrouwen hebben in jouw expertise.

Als Projectcoördinator speel jij een sleutelrol bij het registreren en beheren van projectdocumenten. Je bent de schakel die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt, en eventuele uitdagingen los je moeiteloos op. Ben jij klaar om jouw commerciële talenten in te zetten en een belangrijke rol te spelen in het onderhoud en vernieuwing van sport- en speelvoorzieningen? Dit is jouw kans om impact te maken in de bruisende wereld van sport en cultuur! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder of wij jou zoeken!


Wat heb je in huis?

Ontketen je talent als gedreven Projectcoördinator Sport & Cultuur en speel een hoofdrol in de succesvolle voorbereiding van spraakmakende projecten! Jij bent de onmisbare teamplayer die veiligheid en kwaliteit altijd vooropstelt en graag projecten naar een hoger niveau tilt. Jouw communicatieve kracht en doortastendheid maken dat klanten voor jouw expertise kiezen.

Als communicatieve duizendpoot onderbouw je doelgerichte keuzes en leg je moeiteloos contact met alle betrokkenen. Je straalt vriendelijkheid en sociale vaardigheden uit, wat bijdraagt aan een prettige werkomgeving. Jouw vermogen om door te pakken en proactief mee te denken, zorgt ervoor dat projecten vlekkeloos verlopen. Met oog voor detail maak je het verschil .

Musthaves die jouw profiel compleet maken:

  • Minimaal Mbo óf Hbo werk- en denkniveau in de richting van Civiele Techniek of Technische Bedrijfskunde;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een technische, coördinerende en commerciële functie;
  • In bezit van rijbewijs.

Wil je meer ontdekken over de organisatie? Lees dan snel verder en wie weet kan jij jou commerciële talent snel inzetten binnen de technische branche!


Waar kom je te werken?

Onze opdrachtgever is een breed georiënteerde aannemer in Noord-Holland, waarbij vakmanschap hoog in het vaandel staat. Het is een echt familiebedrijf en dat voel je ook als je het terrein op komt. Naast hard werken is er ook zeker tijd voor een gezellig praatje. Ze stimuleren gezelligheid dan ook met de bar die ze hebben laten bouwen naast het kantoor. Zo is er altijd de ruimte voor een vrijmibo of een gezellige BBQ. 

Naast vakmanschap is ook privé belangrijk binnen deze partij, zowel letterlijk als figuurlijk. Sport, klussen of een andere activiteit met lichamelijke belasting word gestimuleerd binnen deze organisatie. Niet voor niets draait deze organisatie dan ook projecten binnen Sport- en Cultuur. Maar ook andere vakgebieden worden ingevuld, zoals GWW, onderhoud, kunstwerken en belijning. 

Samenwerken, samenbrengen en samendoen is cruciaal binnen deze platte organisatie. De 100 mannen en vrouwen die bij deze partij werken hebben allemaal gemeenschappelijke eigenschappen. Ze weten van doorpakken, houden van hard werken en zijn allemaal specialist op hun eigen vakgebied. Samen leveren zij de kwaliteit die de opdrachtgever wil zien of nog beter, kan jij ze hierin aanvullen?


Arbeidsvoorwaarden

Sprinter Search neemt 1 op 1 de voorwaarden van de organisatie over. Bij deze organisatie is de cao Groen-, Grond-, Infra van toepassing, wat voor jou het volgende betekend:

  • Een passend salaris van min €3.000,- - max. €4.500,- (afhankelijk van jouw kennis en ervaring);
  • 26 vakantiedagen;
  • 13 adv-dagen;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • Laptop en telefoon van de zaak;
  • Reiskosten vergoeding;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over jouw rol als Projectcoördinator Sport & Cultuur?

| Plan een kop koffie in met mij. Je kunt contact opnemen met mij via 06 - 23 83 16 91 of stuur een mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. | 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in