+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoofddorp.
Laad meer vacatures

Stage (open sollicitatie) Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Kom stage lopen bij Dura Vermeer Infra en ontdek de wereld van infra projecten. Of je nu van werken op kantoor houdt of liever buiten bent, er is altijd een plek die bij jou past. Bij ons leer je alles over het ondersteunen van projecten, van begin tot eind. We zijn een familiebedrijf met een lange geschiedenis en werken aan belangrijke projecten voor de toekomst. Als stagiair krijg je een mooie kans om te groeien en veel te leren. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Hé topper! Kom stage lopen bij Dura Vermeer Infra en ontdek de wereld van infra projecten. Of het nu landelijk of regionaal is, op het spoor of op de weg, wij kunnen jouw hulp goed gebruiken. Ervaar zelf hoe wij met diverse specialisaties projecten soepel en veilig van A tot Z ondersteunen. Na jouw stage bij Dura Vermeer ben je helemaal op de hoogte van alles wat er bij een infra project komt kijken.

Dit wordt jouw stage

Als stagiair bij Dura Vermeer Infra ga je aan de slag op één van onze kantoren, projecten of focusgebieden. We kijken in overeenstemming met jou welk kantoor en welk project of focusgebied het beste bij jou past. Je wordt daarbij goed begeleid door één van onze collega's, zodat je na je stage precies weet wat er bij een infra project komt kijken.

Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.

Hier zit je op jouw plek

Door heel Nederland, zowel op onze projecten regionaal, landelijk en rail als op een van onze kantoren hebben we een ruim aantal plekken voor stage toppers. Wij geloven er namelijk in dat we van elkaar kunnen leren en plekken moeten creëren voor de Doeners & Waarmakers van de toekomst. Het aantal beschikbare stageplekken is onder andere afhankelijk van het aantal lopende projecten.

Dit breng je mee

  • Je volgt een MBO, HBO of WO opleiding
  • Je wilt je verdiepen binnen de infrastructuur. Samen met jou kunnen we kijken hoe we jouw stage invulling geven;
  • Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer of kunt met het OV naar onze kantoren/projecten komen;
  • Je bent proactief, nuchter en een harde werker, net als wij!

Heb je naar aanleiding van bovenstaande vragen of een specifieke stagewens schroom dan niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden je vragen graag of denken graag met je mee voor het invullen van je stagewens.

Dit bieden wij jou

  • Een goede stagevergoeding van €650 euro bruto per maand o.b.v. 40 uur per week;
  • Je krijgt een uitdagende opdracht waarbij je veel inbreng hebt en ruimte voor eigen initiatief;
  • De beste collega’s om het vak van te leren en zij zorgen voor een ongekende goede werksfeer;
  • Een familiebedrijf waarin we voor elkaar klaarstaan!

Wil jij ook meer uit je werk halen?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Stuur ons je cv en wij gaan voor je aan de slag. In onderstaand stappenplan lees je wat je daarna van ons kunt verwachten.

Heb je nog vragen? E-mail of app Caroline en de rest gaat vanzelf. Hopelijk spreken we elkaar snel en loop jij binnenkort stage bij Dura Vermeer Infra! via de button "Solliciteer nu" op deze pagina./ 06 81368998

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in