+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Traineeship Civiele Techniek Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship

Vacature in het kort

Dura Vermeer biedt een dynamisch traineeship in de Civiele Techniek, waar je in twee jaar tijd via drie rotaties van acht maanden een diepgaand inzicht krijgt in diverse facetten van de infrastructuur. Dit unieke programma biedt intensieve training en coaching, waardoor je je ontwikkelt tot een veelzijdige professional klaar voor functies zoals tendermanager of projectleider. Daarnaast krijg je de kans om deel te nemen aan het Jong Talenten Programma voor persoonlijk leiderschap, wat je carrière een extra boost geeft. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Dura Vermeer heeft een uitdagend traineeship waarmee je jouw carrière kickstart! Als trainee ga je aan de slag met afwisselende projecten en ontwikkel jij je in twee jaar tot een professional in de Civiele Techniek.

Dura Vermeer barst van de ambitie en we behoren tot de grote vernieuwers binnen de bouw. In dit traineeship kom je erachter hoe je bij kan dragen aan onze doelstellingen en word je intensief getraind en gecoacht. In twee jaar tijd leer je de volle breedte van ons bedrijf kennen zodat we daarna niet meer om je heen kunnen als tendermanager, projectleider, uitvoerder of één van de andere functies binnen Dura Vermeer.

Dit is jouw traineeship

Na je afstuderen wil je de perfecte eerste baan, maar waar vind je die? Wat is voor jou de beste plek en waar voel jij je thuis? Via ons traineeship vind jij die plek door in twee jaar drie rotaties van acht maanden te doorlopen.

Dura Vermeer is onderverdeelt in drie divisies: Infra, bouw en vastgoed en techniek. De divisies zijn onderverdeelt in werkmaatschappijen. Wanneer je solliciteert voor het traineeship Civiele Techniek, dan word je uitgenodigd bij de divisie Infra. Infra is onderverdeeld in werkmaatschappijen, ieder met een eigen regio en/of specialisme. In je traineeship heb je de mogelijkheid om binnen alle werkmaatschappijen opdrachten te doen. Denk hierbij aan:

  • Uitvoerder bij de werkmaatschappij Haven & Industrie;
  • Adviseur kunstwerken bij de werkmaatschappij Assetmanagement;
  • Constructeur bij de vakgroep ontwerp Civiel;
  • Veldwerkanalyses en quick scans van leads doen voor programma-management;
  • Projectvoorbereider op het knooppunt Nieuwe Meer;
  • Contractcoördinator binnen de regio Zuid-West.

Je maakt echt je eigen traineeship. In jouw traineeship kan je alle kanten van de divisie Infra ontdekken. Wij verkennen graag samen met jou de mogelijkheden om de beste start te maken. Eenmaal klaar met je eerste 8 maanden laten we je vrij in de keuze voor je tweede roulatie. Je kunt er dus voor kiezen om je te specialiseren, maar ook om je kennis te verbreden.

Vanaf het eerste moment dat je in dienst komt bij Dura Vermeer, heb je samen met je mede trainee’s coachingsmomenten. Het gaat hier om je individuele ontwikkeling maar ook zeker om het groepsproces. Samen bouw je in deze periode aan een hechte club collega's.

Als je binnen Dura Vermeer goed je weg hebt gevonden start je in het tweede jaar met het Jong Talenten Programma van De Baak, het trainingsinstituut voor persoonlijk leiderschap. Na twee jaar trainee te zijn geweest stroom je uit in een functie die jou het beste past.

Wij gaan voor een duurzame samenwerking. Jij ook?

Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.

Hier zit je op je plek

De divisie Infra bestaat uit verschillende werkmaatschappijen en je krijgt de kans om die allemaal te verkennen. Ook binnen de werkmaatschappijen is onderscheid in vakgroepen, business units en disciplines. Hier leggen we je graag meer over uit tijdens een kennismaking.

Wij zijn betrokken bij verschillende soorten projecten en opdrachtgevers. Denk aan de renovatie van de Heinenoordtunnel, realisatie van de NH3 Terminal, realisatie van landstations in opdracht van Rijkswaterstaat, gemeente(s) of particuliere opdrachtgevers.

Dit breng je mee

  • Je beschikt over een afgeronde hbo- of wo-opleiding.
  • Je bent ambitieus, nieuwsgierig en bezit goede soft skills. Daarnaast wil je (jezelf) blijven vernieuwen, ontwikkelen en verduurzamen.
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B en flexibel in je reistijd. Ons werk doen we in heel Nederland, maar we houden zo veel mogelijk rekening met jouw woonplaats;
  • Je hebt maximaal één jaar werkervaring;
  • Je bent beschikbaar vanaf september 2024 (eerder of later starten kan in overleg).

Dit bieden wij jou

Je treedt rechtstreeks in dienst bij Dura Vermeer Divisie Infra. We bieden je een aantrekkelijk startsalaris en de extra's zijn ook goed! Het meest waardevolle zijn je collega's. Zij geven je begeleiding on the job en feedback waarmee je wat kan, zodat jij je ontwikkelt tot de professional die je wilt zijn. We hechten waarde aan een goede werk privé balans en aan al het andere is ook gedacht. (Elektrische) auto, mobiele telefoon, opleiding, vakantieregeling etc.

Solliciteren?

Solliciteer met je CV met motivatie.

Selectieproces:

Ronde 1: Je maakt digitaal kennis met recruiter Caroline Albers;

Ronde 2: Vervolgens wordt er een kennismakingsgesprek ingepland met een HR-manager op het hoofdkantoor van Dura Vermeer Infra in Hoofddorp of bij uitzondering online;

Ronde 3: Wanneer je door bent naar ronde 3 ontvang je een online assessment waarin we je toetsen op cognitie, maar waarin we vooral kijken naar competenties en drijfveren.

Ronde 4: Je neemt deel aan de Inhousedag van Dura Vermeer. Lees meer hierover:

https:

Wil jij ook meer uit je werk halen?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Stuur ons je cv en wij gaan voor je aan de slag. In onderstaand stappenplan lees je wat je daarna van ons kunt verwachten.

Heb je nog vragen? E-mail of app Caroline en de rest gaat vanzelf. Hopelijk spreken we elkaar snel en ben jij binnenkort traineebij Dura Vermeer Infra!

via de button "Solliciteer nu" op deze pagina./ 06 81368998

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in