+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoofddorp.
Laad meer vacatures

Traineeship inkoop Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Ontdek en ontwikkel jouw talenten in een tweejarig programma vol uitdagingen en coaching. Leer ons bedrijf kennen door projecten en opdrachten uit te voeren, en sluit je aan bij een team dat draait om samenwerking en succes. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, on-the-job begeleiding, en een inspirerende werkcultuur die gericht is op jouw ontwikkeling. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij bijna afgestudeerd of net klaar met je studie? Start dan vanaf september 2024 als trainee op de inkoopafdeling van Dura Vermeer Infra! Ons traineeprogramma helpt je jouw talenten te ontdekken en ontwikkelen, zodat je de perfecte match vindt binnen onze organisatie. Geef jouw carrière een kickstart en word onderdeel van ons team!

Dit wordt jouw traineeship

Na je afstuderen wil je dé perfecte baan, maar waar vind je die? Wat is voor jou de beste plek? Waar voel jij je thuis? Dura Vermeer Divsie Infra barst van de ambitie! In dit traineeship kom je erachter hoe je bij kan dragen aan onze doelstellingen en word je getraind en gecoacht naar de professional die je wilt worden. In dit tweejarig traineeship kan je de theorie die je hebt geleerd tijdens je studie toepassen in de praktijk. In twee jaar tijd leer je ons bedrijf kennen en voer je meerdere projecten en of opdrachten uit middels drie roulaties van acht maanden. Je krijgt de kans om je breed te oriënteren of je direct al te specialiseren.

Je gaat met hulp van onze professionals aan de slag om inkoop nog verder te ontwikkelen in ons bedrijf. Dit doe je door het uitvoeren van markt- en dataonderzoeken en het houden van leveranciersgesprekken en bezoeken. Daarnaast ga je ook actief aan de slag met het uitvoeren van inkooptrajecten waarin jij de beste deal sluit voor ons bedrijf en de waarde in de gehele keten vergroot.
Je krijgt gedurende dit programma (nog) meer inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Het programma biedt voldoende ruimte om naast de verplichte onderdelen zelf regie te voeren op het programma.
Vaste onderdelen van het traineeprogramma zijn o.a.:

  • Je start uiteraard met een uitgebreid onboarding programma waarin je wordt ondergedompeld in de missie, visie, strategie, doelen en onze gouden regels;
  • In het 1e jaar krijg je meer inzicht in jouw persoonlijkheidskenmerken door middel van een Insights profiel;
  • In het 2e jaar zal je deelnemen aan het Jong Talenten Programma; een leiderschapsprogramma bij trainingsinstituut ‘De Baak'.

Meer bij Dura Vermeer

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoelang je succesvol blijft. In ons geval al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen. Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert. Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Hier zit je op je plek

De Divisie Infra bestaat uit vier werkmaatschappijen en afhankelijk van jouw opleiding en interesses doorloop je je traineeship in de werkmaatschappij Landelijke Projecten, Regionale Projecten, Participaties of Rail Infra (of een combinatie daarvan). Binnen deze werkmaatschappijen is onderscheid in vakgroepen, business units en disciplines.

Wij verkennen met jou graag de mogelijkheden en het beste begin. Eenmaal klaar met je eerste periode laten we je vrij in de keuze voor je volgende roulatie. Je kunt er dus voor kiezen om je te specialiseren, maar ook om je kennis te verbreden. Je zit zelf aan het stuur in het verloop van jouw loopbaan.

Na twee jaar trainee te zijn geweest stroom je uit in een functie die jou het beste past. Wij gaan voor een duurzame samenwerking. Jij ook?

Dura Vermeer Infra is actief in vrijwel alle techniekvelden van de infrastructuur. Door middel van ondersteunende trainingen en persoonlijke begeleiding van jouw mentor kan je niet anders dan slagen! Jij maakt deel uit van familiebedrijf waarin collega’s voor elkaar klaarstaan. De deur staat altijd open en we verwelkomen jouw ideeën! Onze werkcultuur kenmerkt zich dan ook door het werken, winnen en vieren met elkaar! Daarin past dat je regelmatig andere trainees ontmoet om kennis en ervaringen uit te wisselen, maar ook om leuke dingen met elkaar te doen. Je kunt je als lid aansluiten bij Jong Dura Vermeer, waar lezingen, projectbezoeken en reizen voor en door jou worden georganiseerd. Kortom: een warm bad waarin je van harte welkom bent!

Dit breng jij mee

- Bachelor- of masterdiploma in Inkoop, Supply Chain Management, Bedrijfskunde of een gerelateerd vakgebied;
- Proactieve houding en leergierigheid om nieuwe vaardigheden te leren binnen het inkoopdomein;
- Uitstekende analytische vaardigheden en het vermogen om inzichten uit gegevens te halen;
- Kennis van inkoopprocessen en -methodieken;
- Goede communicatievaardigheden en het vermogen om effectief te werken in een team;
- Teamspirit.

Dit bieden wij jou

Je treedt rechtstreeks in dienst bij Dura Vermeer Divisie Infra. We bieden je een aantrekkelijk startsalaris en de extra's zijn ook goed zoals een auto van de zaak! Het meest waardevolle zijn je collega's. Zij geven je begeleiding on-the-job en feedback waarmee je wat kan, zodat jij je ontwikkelt tot de professional die je wilt zijn. We hechten waarde aan een goede werk-privé balans en aan al het andere is ook gedacht; (elektrische) auto, mobiele telefoon, opleiding, vakantieregeling etc.

Wil jij ook meer uit je werk halen?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteren kan direct via deze website middels de solliciteerbutton onder de vacature.

Meer weten?

E-mail of app Caroline en de rest gaat vanzelf. Hopelijk spreken we elkaar snel en start jij binnenkort jouw traineeship bij Dura Vermeer Divisie Infra! via de button "Solliciteer nu" op deze pagina./ 06 81368998 

Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde

hulp van ‘onderaannemers’. Bij acquisitie behouden we ons het recht voor om meerwerk in

rekening te brengen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in