+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoofddorp.
Laad meer vacatures

Senior Mechanical Engineer Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Connetix

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Connetix

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.800 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Senior Mechanical Engineer binnen een toonaangevende machinefabrikant, speel je een cruciale rol in het ontwerpen van geavanceerde mechanische oplossingen. Deze veelzijdige rol biedt je de kans om je creativiteit en technische vaardigheden te benutten in innovatieve projecten. Naast een inspirerende werkomgeving en de mogelijkheid tot professionele groei, geniet je van een eigen regio met gezellige collega’s, een competitief salaris, reiskostenvergoeding, en een pensioenregeling. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Senior Mechanical Engineer speel je een essentiële rol in het ontwerpen en ontwikkelen van geavanceerde mechanische oplossingen binnen deze vooraanstaande machinefabrikant. De zoektocht naar excellentie staat centraal in deze organisatie, en als Senior Mechanical Engineer draag je significant bij aan het succes van diverse projecten. In deze dynamische en inspirerende werkomgeving krijg je de kans om je deskundigheid toe te passen, waar zowel creativiteit als technische vaardigheden samenkomen. Sta je klaar voor de volgende stap in je loopbaan en wil je deel uitmaken van een team dat voortdurend de grenzen verlegt? Dan biedt deze gerenommeerde machinefabrikant de ideale omgeving voor jouw professionele ontwikkeling.


Wat worden je voorwaarden als Mechanical Engineer?

Een top werkomgeving, kansen om te groeien en prima arbeidsvoorwaarden - dat is wat je zoekt in je carrière, toch? Dat snappen wij helemaal, en deze baan past precies in dat plaatje! Bij deze functie duik je in een dynamische scene waar uitdaging en ambitie de norm zijn. En alsof dat nog niet genoeg is, check eens wat deze functie nog meer in petto heeft:

  • werken aan innovatieve en uitdagende projecten met de nieuwste technieken

  • een eigen regio met gezellige collega’s

  • een salaris van €4000 tot €5800

  • reiskostenvergoeding en pensioenregeling

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, Mechatronica of soortgelijk, minimaal 7-16 jaar ervaring als Mechanical Engineer of in een vergelijkbare rol en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Daarnaast ben je thuis in 3D CAD programma's, bij voorkeur SolidWorks. Nu weten we dat het perfecte plaatje soms lastig is in te vullen, dus schroom niet om alsnog te reageren indien je achtergrond niet volledig aansluit. Wat wel een must is: je bent nieuwsgierig en onderzoekend van aard, je kunt goed naar de klant luisteren en weet dit te vertalen naar een concept en ontwerp.

  • HBO werk- en denkniveau in bijvoorbeeld de richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Automotive

  • ervaring binnen de Machinebouw

  • uitstekende beheersing van de Engelse taal

  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

  • je hebt ervaring met SolidWorks

Wat ga je doen als Mechanical Engineer?

Als Mechanical Engineer ben je echt de spil in het ontwikkelteam. Je zit middenin het productontwikkelingsproces. En het bedenken van slimme, simpele oplossingen? Dat is jouw tweede natuur. In de functie van Mechanical Engineer draag je de volgende verantwoordelijkheden:

  • ontwerpen van machines en/of constructies in 3D

  • begeleiden van de Mechanical Engineers bij de uitvoering van de werkzaamheden

  • meedenken op conceptueel niveau binnen jouw project

Organisatie

Deze organisatie is een fabrikant van verpakkingsapparatuur op wereldwijde schaal. Bij dit innovatieve en mensgerichte bedrijf staat voorop dat ze constant streven naar verbetering van de bestaande producten en het bieden van optimale oplossingen voor de klanten. Internationaal opererend, zijn zij gepassioneerd bezig met het vormgeven van de toekomst van verpakkingsoplossingen. De focus ligt op innovatie, duurzaamheid en het creëren van waarde voor de klanten. Ontdek de kracht van vooruitgang bij onze partner, waar elke dag een kans is om de standaard te verleggen en waar de toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid zich onderscheidt in de wereld van verpakkingsapparatuur.


Werksfeer

De organisatie heeft een gezellige en open cultuur. Binnen deze vestiging van de organisatie kom je te werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwerpen en ontwikkelen van verschillende soorten machines. Het team is hecht en dat merk je ook in het werk, iedereen is bereidt om elkaar te helpen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in