+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoofddorp.
Laad meer vacatures

Leerkracht groep 5 SBO Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roler

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 13e maand, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in het avontuur van speciaal onderwijs op een SBO-school in Hoofddorp, waar elke schooldag een unieke ervaring is. Als leerkracht voor groep 5, cluster 4, speel je een cruciale rol in het leven van kinderen met autisme. Werk in een hecht team, deel je passie en creativiteit, en bouw samen aan een veilige haven voor de leerlingen. Geniet van flexibele werkdagen en persoonlijke begeleiding, met een goede kans op verlenging. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Algemene informatie

Ben jij klaar voor een levendig schooljaar in een kleurrijke klas vol nieuwsgierige geesten? In Hoofddorp staat een SBO-school waar onderwijs net even anders gaat, en waar jouw creativiteit en passie voor speciaal onderwijs echt tot hun recht komen. Wij zoeken een stevige en sprankelende leerkracht voor groep 5, cluster 4, die vanaf het nieuwe schooljaar onze leerlingen komt verrijken. We zijn op zoek naar iemand die tot minimaal de kerstvakantie bij ons wil komen werken, met een goede kans op verlenging. Of je nu de voorkeur geeft aan een parttime of een fulltime dienstverband, hier gaan we in overleg wat het beste bij jou past.


Functie informatie

Stel je voor: een groep 5 klas waar elk kind uniek is, elk met hun eigen gebruiksaanwijzing en schitterende momenten. Met jouw didactische vaardigheden en warme hart voor kinderen met een autismespectrumstoornis (ASS), maak je elke schooldag een wereld van verschil. Vanaf de start van het schooljaar tot minstens de kerstvakantie (maar met een knipoog naar meer), heb jij de kans om samen met een hecht team van collega's een veilige haven te bouwen waar elk kind zichzelf kan en mag zijn.

Werken in ons team betekent samen sparren, lachen, en soms ook de schouders eronder. Het is niet alleen jij voor de klas, maar wij samen voor de school. Het aantal dagen dat je werkt? Dat bespreken we samen – van drie tot vijf dagen per week, net wat voor jou het beste werkt.

Heb je zin om te komen werken in een omgeving waar jouw expertise echt telt en waar je elke dag thuis komt met nieuwe verhalen? Dan is dit jouw podium! Geef je carrière een bijzondere wending en solliciteer.

Wacht niet te lang, want voor je het weet is het schooljaar alweer begonnen. Dompel jezelf onder in de wereld van bijzonder onderwijs en wie weet spreken we elkaar snel!


Wat wij vragen

✓ Je hebt je pabo-diploma al behaald of staat op het punt deze te ontvangen. ✓ Je bent bereid je te verdiepen in de specifieke behoeften van onze leerlingen. ✓ Je bent sterk in het bieden van een duidelijke, gestructureerde leeromgeving. ✓ Creativiteit, flexibiliteit, geduld en een goed gevoel voor humor behoren tot je kernkwaliteiten. ✓ Heb je ervaring in het speciaal onderwijs? Dat is een extra troef, maar geen vereiste.


Wat wij bieden

✓ Een warm, enthousiast en toegewijd team dat ervoor zorgt dat je je direct thuis voelt. ✓ Salaris conform PO-CAO (LB/LC, inclusief 13e maand, vakantiegeld, doorbetaling in vakantie) ✓ Een goede pensioenopbouw ✓ Gedurende de opdracht krijg je persoonlijke begeleiding


Sollicitatieproces

Klinkt dit als jouw volgende uitdaging en wil je ons beter leren kennen? Geef Yvar Wernke een belletje op 06-82055440 of stuur hem een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je kunt ook gewoon het sollicitatieformulier invullen, dan zorgen wij ervoor dat je snel van ons hoort! We kunnen niet wachten om van je te horen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in