+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectleider in de wegenbouw Hoogerheide

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BOA Careers

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Je klanten, dus ook je projecten bevinden zich voornamelijk bij bedrijven, chemische en petrochemische industrie in en rond de Antwerpse Haven, waar veiligheid, kwaliteit en planning de absolute topprioriteiten zijn.
Jouw specialiteit is om met jouw kennis onze klant te ‘ontzorgen'. Je staat in van voor de oplevering van hoge kwaliteitsprojecten, bent proactief bezig met de planning, technische als financiële opvolging van je projecten.
Het is je prioriteit om met onze klanten, studiebureau's, leveranciers en onderaannemers steeds een partnership aan te gaan om zo een vertrouwelijke langdurige relatie op te bouwen.
Je pakt dit aan door constant aan je team te bouwen en te integreren waar nodig. Je begeleidt de calculatie, werkvoorbereiding, de analyse van bestekken en plannen, je werfleiders en hun ploegen, de planning van zowel personeel als materieel, het inkoopbeleid en de keuze van eventuele onderaannemers. Je communiceer vlot met verschillende interne diensten binnen het bedrijf.
Je bent het gezicht bij jouw opdrachtgevers en aangezien je direct aan de directie rapporteert, zit je dus “dicht bij het vuur”. Je maakt deel uit van het managementteam en overlegt mee over de planning, financiële zaken, personeelszaken, nodige investeringen.

Gevraagd

  • Een diploma industrieel -of burgerlijk ingenieur bouwkunde/landmeten
  • Je beschikt over een relevante ervaring in de wegenbouw als leidinggevende
  • Kennis van grondwerken, rioleringswerken, wegeniswerken of infrastructuurwerken is echt een must
  • Je bezit over voldoende kennis van de financiële aspecten en rendementen van wegenisprojecten
  • Je hebt voldoende kennis en werkt vlot met MS Office programma's
  • Je hebt sterke communicatieve, leidinggevende vaardigheden met een daarbij behorende positieve teamspirit
  • Je bent communicatief, hebt verantwoordelijkheidszin, bent organisatorisch sterk, open, eerlijk, klantgericht, proactief, gedreven, stressbestendig, flexibel, empathisch, coachend en staat open voor verandering.
  • VCA-attest (of wilt dit behalen)
  • Rijbewijs B
  • Nederlandstalig
  • Regio Antwerpen-Noord, Antwerpen Linker Oever en omliggende gemeentes, of Zeeland (NL), West Brabant (NL) en Zeeuws-Vlaanderen (NL)


Aanbod

Deze leuke baan wordt betaald via Belgische verloning.
Je komt terecht in een innovatief familiebedrijf met een 'no-nonsense' mentaliteit en korte lijnen. Geen 2 dagen zijn hetzelfde. Je werkt samen met gemotiveerde, enthousiaste collega's die dagelijks met plezier naar hun werk komen. We luisteren graag naar jouw mening, ideeën en inbreng. Jij bent immers de specialist op jouw vakgebied.
Het is een zeer uitdagende zelfstandige job met veel verantwoordelijkheid binnen de constant vernieuwde bouwindustrie.
Alhoewel je zeker geen 9-5 job hebt en je 's morgens vroeg of op het einde van de werkdag nog iets moet regelen of afwerken, werken wij wel met normale (dag)werkuren. Ook weekendwerk is echt een uitzondering. Onze werven situeren zich in de Antwerpse Haven, dus geen verre verplaatsingen en ben je ‘s avonds op tijd thuis. Aan jou de keuze.
Er worden zowel interne als externe opleidingen georganiseerd maar ook leuke bedrijfsactiviteiten.
Een vast contract van onbepaalde duur met daarbij een aantrekkelijk salarispakket dat overeenkomt met je ervaring, profiel en vaardigheden. Bijkomend worden tal van extralegale voordelen aangeboden.
Zin in een nieuwe uitdaging? Het eerste gesprek is met een medewerker van BOA Careers, waar wordt gekeken of je passend voor de baan bent en we je kunnen voorstellen bij de opdrachtgever.
Als jou kennis en ervaring aansluit op onze vraag dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek en bespreken we het verdere traject. Ken jij iemand die deze rol ook goed zou passen?
Ben jij de kandidaat die we zoeken, neem dan contact via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.eers of bel Monique op 06-24414726
Stuur de vacature dan gerust door, of vertel ons wie jij hiervoor wil aandragen. Wij komen graag in contact.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in