+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogeveen.
Laad meer vacatures

Allround monteur - Hoogeveen Hoogeveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WERQ Personeelsdiensten

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Bijbaan

Vacatureomschrijving

Dat gevoel wanneer je een boormachine in je handen hebt, de rolmaat soepel uitrolt en de schroeven gemakkelijk in materiaal verdwijnen ken jij als geen ander! Hierdoor ben jij helemaal in je element en monteer je kasten, deuren en zonwering als een ware professional! Ben jij klaar om je klusavontuur te beginnen?

Wat ga je doen?
Maandagochtend 07:15 uur en de week start zoals altijd met een vertrouwd ritueel: een bakkie koffie met de eigenaar. Samen nemen jullie de klussen door. Deze keer staat er een flinke uitdaging op de agenda: een grote kast monteren bij een vaste klant. De bus wordt vakkundig geladen met gereedschap en vol goede moet gaan jullie op pad.

De tweede klus van de dag: horren plaatsen. Ook hier laten jullie zien dat klussen voor jullie meer is dan alleen schroeven aandraaien. Het is als een kunstwerk dat tot leven komt onder jullie vakkundige handen. De klant kijkt blij naar het eindresultaat en jullie kunnen met een voldaan gevoel terug naar de winkel.

Bij het terugkeren naar de werkplaats overheerst een gevoel van voldoening. Jullie hebben niet alleen klussen geklaard maar ook glimlachen op de gezichten van klanten getoverd. Het gereedschap wordt met zorg opgeborgen en met een welverdiende glimlach kijken jullie terug op een dag vol klusplezier.

Op naar de volgende maandagochtend, waar de koffie al klaarstaat en nieuwe klussen wachten om jullie vakmanschap te laten schitteren.

Over het bedrijf
Bij onze opdrachtgever stap je in de wereld van de doe-het-zelf en dat betekent samenwerken met de eigenaar, die de zaak als zijn tweede huis beschouwd. Normaal gesproken runt hij de winkel in zijn eentje maar op maandag gaan jullie samen de deur uit om klussen bij klanten te klaren.

Ons bedrijf is een kleine maar bruisende doe-het-zelfzaak met een divers assortiment, variërend van raamdecoratie tot kasten en zonwering. Wat ons uniek maakt, is onze eigen zagerij waarmee we materialen precies op maat weten te maken voor iedere klus.

De eigenaar is een bekend gezicht in Hoogeveen, een vertrouwd figuur waar velen naartoe gaan voor advies, materialen en klussen. Zijn reputatie is gebouwd op vakmanschap en betrouwbaarheid waardoor hij de go-to persoon in de buurt is.



Gevraagd

Dit ben jij

  • Met jouw ervaring ben je thuis in de wereld van diverse klussen. Of het nu gaat om het monteren van kasten, deuren, zonwering of andere materialen, jij draait er je hand niet voor om;
  • Jouw agenda heeft ruimte voor een extra werkdag en toevallig doen wij onze klussen alleen op maandag. Dus, of je nu op zoek bent naar een extra werkdag of gewoon graag je maandag productief wilt invullen, bij ons ben je aan het juiste adres.

Dit bieden wij

  • Een aantrekkelijk bruto uurloon tussen de 12,15 en 15,50 gebaseerd op jouw kennis en ervaring want vakmanschap wordt beloont;
  • Elke maandag kun je bij ons aan de slag van 07.30 - 16.30 uur, een vaste dag in de week waarop jij je klusvaardigheden in de praktijk brengt; 
  • Een leuke baan voor de lange termijn, waar geen dag hetzelfde is. Diverse klussen wachten op jou, bij verschillende klanten waardoor jij elke week weer nieuwe uitdagingen aangaat.

Ben jij de handige Harry die echt handig is en deze uitdaging aan wil gaan? Solliciteer dan via onderstaande button of Neem voor meer info contact op met Fabian!



Aanbod

Sollicitatieprocedure

Ons referentienummer: 2133172

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in