+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogeveen.
Laad meer vacatures

Monteur - Hoogeveen Hoogeveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WERQ Personeelsdiensten

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B), Auto aanhanger (BE)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan
  • 2.500 - € 3.100 p/m

Vacatureomschrijving

Jij bent onze technische held die zijn weg vindt in water- en installatietechniek! Zelfstandigheid is jouw tweede natuur en proactief denken is jouw superkracht. Het idee van werken op afstand, misschien zelfs met spannende storingsdiensten tijdens festivals, brengt een glimlach op je gezicht. Als jij jezelf hierin herkent, dan ben je aan het juiste adres!

Wat ga je doen?
Jij bent het brein achter de sanitaire voorzieningen op diverse festivals. Zodra je aankomt, plaats je als een ware puzzelmeester de sanitaire voorzieningen op de perfecte plek. Met de precisie van een vakman sluit je leidingen aan en zorg je voor vlekkeloze afvoer. Altijd een stap vooruitdenkend, heb je zelfs een noodplan in je achterzak voor het geval dat. Eenmaal alles aangesloten, sta je paraat om mogelijke hobbels vóór te zijn. Het is niet jouw taak om tijdens het festival de boel brandschoon te houden - daar zijn andere festivalhelden voor. Maar een verstopping? Daar draai jij je hand niet voor om.

Na afloop van het festival, als alles weer wordt ingepakt, scheur jij richting ons kantoor in Assen. Daar pak je meteen het onderhoud op. Zonder problemen vervang je lampen en plaats je nieuwe wc-brillen.

Onregelmatige uren zijn voor jou geen issue. Op een festival heb je zelfs de vrijheid om het terrein te ontdekken. Vroeg opstaan? Geen enkel probleem voor jou!

Over het bedrijf
Jouw nieuwe werkgever levert tijdelijke sanitaire oplossingen voor evenementen en festivals. Zij zijn in bezit van hoogwaardige mobiele toiletten, douches en was units in diverse varianten, inclusief speciale voorzieningen voor mensen met een beperking. De focus ligt op topkwaliteit, uitstekende service, het nakomen van afspraken en het actief meedenken met klanten. Ze streven naar het volledig ontzorgen van opdrachtgevers en naar langdurige samenwerkingsverbanden. Recentelijk is het bedrijf samengevoegd met een bedrijf dat al stroom, water, licht en warmte levert op festivals en evenementen. Voor deze afdeling ben jij de eerste en er zijn mogelijkheden om mee te groeien met het bedrijf. Je kunt uiteindelijk dus ook gaan leidinggeven aan een samengesteld team.



Gevraagd

Dit ben jij

- Het zelfstandig werken vind jij heerlijk. Vragen van de klant weet je gemakkelijk te beantwoorden of op te lossen. In het begin word je meegenomen door een ervaren kracht. Op den duur sta jij er alleen voor, maar daar zie jij juist uitdaging in; - Proactief denken is voor jou geen enkel probleem. Je merkt bij het aansluiten dat de waterafvoer niet goed wegloopt maar daar heb jij allang een oplossing voor bedacht en je gaat hier gelijk naar handelen; - Je komt met tips voor het bedrijf, om de werkprocessen effectiever in te richten voor een volgende opdracht; - Je bent representatief en communicatief vaardig. Jij bent het gezicht van het bedrijf en houdt je oren en ogen open voor een eventuele samenwerking met het verzorgen van elektriciteit en licht; - Jij draait zonder problemen een storingsdienst op een festival, je staat altijd paraat om probleemgevallen op te lossen.

Dit bieden wij jou

  • Een fulltimebaan met de mogelijkheid om deze te verlengen bij de opdrachtgever zelf;
  • Een zelfstandige functie, waarbij jij in het begin wordt meegenomen door een medewerker met ervaring tot jij alles eigen hebt gemaakt;
  • Een bruto maandsalaris tussen de 2.500,- en 3.100,- per maand o.b.v. kennis en ervaring;
  • Een werkbus waarmee jij naar de evenementen en festivals kunt rijden. Deze bus is volledig ingericht met de juiste gereedschappen.

Ben jij een monteur die op zoek is naar een zeer zelfstandige functie? Ben jij representatief en communicatief vaardig? Solliciteer dan via onderstaande button of Neem voor meer info contact op met Clayton!



Aanbod

Sollicitatieprocedure

Ons referentienummer: 2132942

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in