+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogeveen.

Hoofd Calculator - Hoogeveen Hoogeveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WERQ Personeelsdiensten

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Bijbaan

Vacatureomschrijving

Leidinggeven, calculeren, offertes opmaken, relatiebeheer en plannen zijn taakomschrijvingen die jij als geen ander herkend! Met affiniteit voor techniek en een uitdagende functie word jij graag onderdeel van het team bij onze opdrachtgever. Ben jij de hoofd calculator die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Vandaag staat er een belangrijke vergadering met de bedrijfsleider op de agenda, waarbij jullie de omzet- en margedoelstellingen onder de loep nemen. Als een ware strateeg op het gebied van sales, ben jij de spil die als geen ander de komende twee jaar aan orders kan voorspellen. Samen met de bedrijfsleider geef je deze voorspellingen vorm, waarmee concrete doelen worden gesteld waar jij je tanden in kunt zetten.

Met deze doelen als kompas ga je aan de slag, de planning strategisch inrichtend met de aanvragen die behandeld moeten worden. Als dirigent van de calculators weet je de taken feilloos te verdelen zodat iedereen in harmonie werkt aan het opstellen van gedegen offertes. Je bent als een maestro die de juiste toon weet te zetten bij het bespreken van deze offertes met de klant, resulterend in het binnenhalen van de felbegeerde opdracht.

Zodra de opdracht binnen is, begint jouw volgende avontuur. Als architect van de planning timmer je deze dicht, van de calculatiefase tot aan de uiteindelijke oplevering. Je weet als geen ander hoe je het team van calculators dagelijks kunt inspireren en als een ware motivator haal je iedere dag het beste in hen naar boven. De rol van coach en leider komt jou natuurlijk af, je delegeert niet alleen de calculatiewerkzaamheden maar controleert ook zorgvuldig de calculaties en offertes.

Met een scherp oog voor kosten weet jij ieder project kostentechnisch rond te krijgen en je passie voor techniek werkt aanstekelijk. Jij bent niet alleen een calculator maar een visionair die zijn enthousiasme overbrengt op het team. Elke dag is voor jou een nieuw avontuur, waarin je met vastberadenheid en kennis de successen van het team naar nieuwe hoogten tilt.

Over het bedrijf
Welkom bij onze opdrachtgever in het bruisende Hoogeveen. Een bedrijf dat haar sporen heeft verdiend in de geveltechniek. Je betreedt niet alleen een kantoor, maar een dynamische omgeving waar directe samenwerking met de bedrijfsleider aan de orde van de dag is. Als hoofd calculator sta jij aan het roer, waarbij je tevens de leiding hebt over een klein, maar toegewijd team van calculators. Samen zorgen jullie ervoor dat iedere dag de beste offertes met een persoonlijke touch de deur uitgaan.

De sfeer in ons bedrijf is als een warme deken: samenwerken staat hoog in het vaandel en een informele ambiance vormt het hart van onze cultuur. Hier draait het niet alleen om werk maar ook om het bouwen van sterke banden binnen het team.



Gevraagd

Dit ben jij

  • Leiderschap in je bloed: jouw natuurlijke leiderschapskwaliteiten stellen je in staat het maximale uit het team te halen. Je bent niet alleen een manager maar ook een inspirator die anderen weet te motiveren om boven zichzelf uit te stijgen;
  • Ervaring als rekenmeester: met een aantal jaren werkervaring als (hoofd) calculator ben je bekend met de fijne kneepjes van het vak. Je bent niet alleen bedreven in het berekenen van kosten maar hebt ook de visie om projecten van begin tot eind te overzien;
  • Organiseren is jouw tweede natuur: als leidinggevende weet je als geen ander hoe belangrijk het is om zaken georganiseerd te hebben. Jouw talent om te organiseren gaat hand in hand met je vermogen om effectief te communiceren, onderhandelen en analyseren. Dit zijn essentiële vaardigheden die je dagelijks in je leidinggevende rol toepast;
  • Bouwkundig brein: met een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in de richting bouwkunde heb je een stevige basis gelegd voor je carrière. Je hebt niet alleen de theoretische kennis maar ook de praktische knowhow om je stempel te drukken om complexe projecten.

Dit bieden wij jou

  • Bij onze opdrachtgever wacht je een fulltimebaan voor de lange termijn. Hier krijg je de kans om als professional gezamenlijk met het team te groeien om successen te behalen;
  • Deze functie biedt meer dan alleen werk. Het is een uitdaging met tal van taken en verantwoordelijkheden. Hier kan jij jouw vaardigheden inzetten op diverse gebieden om je nog verder te ontwikkelen;
  • Een bruto maandsalaris tussen de 4.000,- en 4.800,- o.b.v. kennis en ervaring.

Ben jij de (hoofd) calculator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Zoek dan niet verder want dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer nu via onderstaande button of Neem voor meer info contact op met Fabian!



Aanbod

Sollicitatieprocedure

Ons referentienummer: 2153762

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in