+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogeveen.

Vrachtwagenchauffeur Hoogeveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,53 p/u

Vacatureomschrijving

Ben jij de vrachtwagenchauffeur die we zoeken in Hoogeveen? Kom werken bij Distrivers voor 38 uur per week. Ben jij flexibel en toe aan een nieuwe uitdaging? Laat je niet weerhouden, lees snel verder! Jouw werkdag bij ons begint met een kop koffie en een praatje met je collega's. Vervolgens check je je vrachtwagen, laad je de goederen en begin je aan je route. Je voelt de vrijheid van de open weg, kent geen eentonigheid door afwisselende bestemmingen en komt overal met een glimlach. Klinkt dit als de baan voor jou? Pak deze kans en solliciteer direct op deze dynamische functie. Jouw stuurkunsten zijn bij ons in goede handen!

Wij bieden:

Heb jij een passie voor rijden en werk je graag in de nacht? Word dan vrachtwagenchauffeur bij Distrivers in Hoogeveen voor 38+ uur per week! Je salaris is vanaf €14.53 (21+), heb jij ervaring? Dan is een hoger salaris bespreekbaar. Maar er is meer. Boven op dit salaris ontvang jij onregelmatigheidstoeslag tussen 21:00 t/m 04:00 van 19% en reiskotenvergoeding van €0,21 cent per kilometer. Distrivers streeft ernaar de chauffeurs slechts vier dagen per week te laten werken, zodat je drie volle dagen voor jezelf hebt. Dus, hou jij van de open weg, voel jij je 's nachts helemaal in je element en sta je open voor een mooie nieuwe uitdaging? Solliciteer dan vandaag nog en wordt onze nieuwe vrachtwagenchauffeur. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken met jou!

Wij vragen:

Ben jij een ervaren chauffeur met sterk gevoel voor service en klantgerichtheid? Distrivers in Hoogeveen is op zoek naar een vrachtwagenchauffeur die met plezier 38+ uur per week aan de slag gaat, voornamelijk voor de nachtdiensten, de starttijd ligt tussen 01:30 en 04:30 dit is afhankelijk van de route die jij rijd. Ook vragen wij: • Relevante ervaring als vrachtwagenchauffeur (pré);
• Geldig rijbewijs C, inclusief Code 95;
• Service- en klantgerichte instelling;
• Beschikbaarheid op iedere of om de zaterdag;
• Bereidheid om je collega's te helpen met het laden/lossen;

Waar ga je werken:

Distrivers is een modern distributiecentrum gevestigd in Hoogeveen. Hier worden orders bij elkaar verzameld, gecontroleerd en afgeleverd bij verschillende zorginstellingen in Nederland.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in