+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogeveen.

Bezorger zaterdag Hoogeveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 10 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,93 p/u

Vacatureomschrijving

Bezorger gezocht voor elke zaterdag in Hoogeveen! Distrivers heeft de perfecte job speciaal voor jou. Werk waarbij je lekker onderweg kan zijn, langs gaat bij +/- 10 verschillende klanten en daarmee maak jij hun dag een beetje beter. Als bezorger bij Distrivers begint jouw werkdag al in de nachten vanaf 03:00, hier ontvang jij uiteraard extra toeslag voor boven op jouw salalis. Ben je naast de zaterdagen ook door de weeks in de avonduurtjes beschikbaar? Geweldig! Wij bieden de kans om je werkzaamheden uit te breiden in de avond uren op een van de verdeel afdelingen in het magazijn. Een dag bij ons? Verwacht een actieve, plezierige werkdag vol variatie. Wacht niet langer, maak deel uit van ons toffe team en zet de eerste stap in je nieuwe avontuur.

Wij bieden:

Als Bezorger Zaterdag bij Distrivers in Hoogeveen, word je deel van een toegankelijk en dynamisch team. We bieden je een salaris vanaf €13.93 (21+) aangevuld met aantrekkelijke toeslagen op zaterdag van 19%. Distrivers is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Je kunt genieten van gratis producten, welke je mee naar huis mag nemen. Woon jij wat verder van Distrivers af? Geen probleem. Wii vergoeden jouw reiskosten met €0.21 cent per kilometer vanaf 10 kilometer. We zoeken een bezorger voor de zaterdag, maar ben je naast de zaterdag ook door de weeks in de avonduren beschikbaar? Top! Dan is het ook mogelijkheid om je uren uit te breiden met extra werkzaamheden in het magazijn. Geïnteresseerd? stuur dan gauw jouw sollicitatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Wij vragen:

De perfecte kandidaat - Beschikt over een rijbewijs B;
- Is elke zaterdag beschikbaar;
- Is in staat fysieke werkzaamheden uit te voeren;
- Beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
- Vindt het geen probleem om in de nacht te beginnen met werken. Heb jij een passie voor rijden, klantcontact en werk je graag zelfstandig? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Bij Distrivers dragen we zorg voor onze medewerkers en stimuleren we persoonlijke groei. Je bent van harte welkom, ongeacht leeftijd, gender, geloof, etniciteit, geaardheid of eventuele beperkingen. Beleef bij ons de ideale balans tussen plezier in je werk en het leveren van topkwaliteit!

Waar ga je werken:

Een modern distributiecentrum, van een totaalleverancier van eten en drinken en alles daaromheen, gevestigd in Hoogeveen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in