+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogeveen.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker Hoogeveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Start als Productiemedewerker bij Timing Uitzendbureau in Hoogeveen. Wil jij fulltime werken en direct aan de slag in een dynamische omgeving? Kom ons ambitieuze team versterken! Kijk je uit naar een werkdag vol actie waarbij je met jouw inzet en precisie een cruciale schakel in het productieproces wordt? Dan heb jij ons alvast enthousiast gemaakt! Wacht niet langer, grijp deze kans om je vakmanschap te tonen en te groeien in je rol. Word ook onderdeel van ons gedreven team. Solliciteer nu!

Wij bieden:

Onze opdrachtgevers hebben ieder hun eigen charme, doormiddel van een persoonlijk gesprek kijken wij graag samen met jou naar welke opdrachtgever het beste bij jou past. Reisvergoeding, ploegentoeslag of doorgroeimogelijkheden?! De diverse opdrachtgevers in Hoogeveen bieden ieder zijn eigen mogelijkheden. Zo kun je fulltime aan het werk, parttime, in dagdiensten of in de ploegen.

Wij vragen:

Een betrokken kracht is wat we zoeken voor onze vacature Productiemedewerker in omgeving Hoogeveen. Je pakt met enthousiasme taken op en begrijpt het belang van goede productie. Wil jij 24 tot 40 uur per week samen met onze toegewijde collega's een mooi product neerzetten? Dan is dit jouw nieuwe baan! We hebben een kort overzicht gemaakt van de vaardigheden en ervaring die we zoeken: - In de directe omgeving van Hoogeveen woont;
- Parttime of fulltime inzetbaar;
- Fysiek sterk.

Waar ga je werken:

Kom versterken het dynamische team van Timing Uitzendbureau in Hoogeveen! Als Productiemedewerker draag je direct bij aan onze visie: mensen effectief en efficiënt aan werk helpen. Je werkt in een hecht team met een positieve werksfeer waar ieders bijdrage telt. In ons team wordt jouw input gewaardeerd en is teamwork geen leeg begrip. Waarom je voor ons moet kiezen? Bij Timing ben je geen nummer, maar een gewaardeerd teamlid. Denk niet langer na, solliciteer nu en laat ons samen successen boeken!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in