+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogeveen.

Verkoopmedewerker op de markt - Zuidwolde Hoogeveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WERQ Personeelsdiensten

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto aanhanger (BE)

Aanbod

  • Bijbaan
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Stap in de wereld van heerlijke smaken en culinaire avonturen! Als marktverkoper reis je door het noorden om klanten te verrassen met onze lekkernijen. Elke dag is anders, vol van vroeg tot laat. Je maakt de verkoopwagen klaar, vertelt verhalen, en geniet van gezellige momenten met collega's. Na een week hard werken, sluiten we af met teambuilding en plezier. Je bent nooit ver van huis, want onze markten liggen dichtbij. Klaar voor een smakelijk avontuur met een team vol enthousiasme? Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Jij wil je passie voor smaak delen in een omgeving waar je omringd wordt door de heerlijke delicatessen! Als sociale verkoopmedewerker in hart en nieren is deze rol je op het lijf geschreven. Wil jij deel uitmaken van een wereld vol culinaire avonturen en klanten laten stralen met jouw expertise? Dan ben jij de marktverkoper die wij zoeken!

Wat ga je doen?
In het levendige Zuidwolde begint jouw avontuur als marktverkoper, waar heerlijke delicatessen en een dosis enthousiasme samenkomen. Van woensdag tot en met zaterdag sta je op verschillende markten. Van de vroege ochtend tot in de late namiddag en soms zelfs tot in de avonduren!

De dag begint met het vertrek vanuit Zuidwolde, de verkoopwagen is volgeladen met onze verrukkelijke selectie, klaar om de regio te veroveren. Op locatie tover je de verkoopwagen om tot een smaakvolle oase, waar klanten zich laten verleiden door onze culinaire hoogstandjes. Wanneer je collega's arriveren, zet je jouw leidinggevende skills in om de dag soepel te laten verlopen. Je bent niet alleen een verkoper, maar ook een verhalenverteller! Een praatje hier en daar maakt jouw dag echt compleet. Dus, als je klaar bent voor een smakelijk avontuur vol heerlijke delicatessen en gezellige gesprekken, dan is dit jouw moment om te schitteren!

Over het bedrijf
Bij onze opdrachtgever in Zuidwolde maak je deel uit van een hecht team van zon 90 enthousiaste collega's. Week in, week uit staan we samen op verschillende markten, met een smakelijke en uitgebreide selectie van delicatessen zoals noten, vruchten, superfoods, zaden, chocolade en nog veel meer lekkers. En omdat we elkaar als collegas niet dagelijks zien, sluiten we de week af met een gezellig staaltje teambuilding op vrijdagavond. Samen met jou proosten we op onze successen onder het genot van een borreltje en een smakelijk hapje. En het beste van alles? Onze actieve werkzaamheden in Noord-Nederland zorgen ervoor dat je nooit langer dan een uurtje onderweg bent om de markten te veroveren! Dus, stap aan boord van ons culinaire avontuur en maak deel uit van een team dat niet alleen smaak brengt, maar ook plezier en gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan!



Gevraagd

Dit ben jij

  • Je bent in het bezit van een BE-rijbewijs, waardoor je met onze verkoopwagens de weg op mag;
  • Als sociaal persoon met leidinggevende capaciteiten, weet je klanten te betoveren met jouw enthousiasme;
  • Het buitenleven trekt jou aan en maakt het werken op de markt iedere dag een feestje;
  • Met jou beschikbaarheid van 38 uur per week, geniet je extra van de variatie want je vindt het heerlijk om op verschillende locaties te staan.

Dit bieden wij jou

  • Een fulltimebaan voor langere tijd in een diverse omgeving met gezellige collega's;
  • Een bruto uurloon vanaf 15,-;
  • Pensioenopbouw via Stipp vanaf 18 jaar.

Ben jij de marktverkoper die wij in Zuidwolde zoeken? Neem dan contact op met Fabian of solliciteer via onderstaande button! Met jouw passie voor delicatessen en sociale skills, ben jij helemaal klaar voor dit smakelijke avontuur!



Aanbod

Sollicitatieprocedure

Ons referentienummer: 2156179



Bedrijfsomschrijving

WERQ Personeelsdiensten B.V.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in