+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogeveen.

Webshop Medewerker Hoogeveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Templer

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie werk je in een team om ons magazijn en de frontoffice te beheren. Je doet veel verschillende dingen als allround Webshop medewerker. Je verzamelt bestellingen, pakt ze in en helpt klanten aan de balie. Ook neem je pakketten aan en geef je ze uit. Aan het eind van de dag maak je alles netjes. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

In deze functie zorg jij samen met je collega’s ervoor dat alles in ons magazijn en bij de frontoffice op rolletjes loopt. Het is een erg afwisselende functie omdat je bij ons als allround Webshop medewerker veel taken oppakt.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig verzamelen van de online en offline bestellingen, dit doe je aan de hand van orderlijsten die je zelf uitdraait en verzendklaar maakt. De hele dag door komen leveringen binnen, deze neem jij aan van de chauffeur. De levering controleer en pak je vervolgens uit met behulp van de paklijst. Aan de balie help je klanten verder die hun bestelling komen ophalen of ter plekke iets willen kopen en je neemt de telefoon aan. Ook hebben wij een Post NL punt je zal dus ook klanten helpen door pakketten in ontvangst te nemen en uit te reiken, hiervoor krijg je van ons een interne opleiding.

Aan het einde van de dag ruimen we het magazijn op, maken we de winkel schoon, spiegelen we de artikelen en zorgen we ervoor dat alles weer klaar is om een nieuwe dag te beginnen en je zal zien dat je stappenteller ondertussen al 5 á 10 km aangeeft.

Het betreft een functie voor 24-38 uur per week.



Gevraagd

Voor deze functie is het belangrijk dat je goed geconcentreerd kan werken en erg nauwkeurig bent. We vragen werkervaring in een magazijn en het bezitten van een heftruckcertificaat heeft een voorkeur. Aangezien je in een klein team werkt is het van belang dat je open en eerlijk bent en betrokken bij wat je doet. Flexibiliteit, gedrevenheid en doorzettingsvermogen zijn erg belangrijk voor deze functie.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Werken met plezier, een werkplek waarbij jij er toe doet daar gaat het om! We werken echt samen als een team en zorgen ervoor dat we met elkaar het werk gedaan krijgen. We bieden je een fijne werkplek in combinatie met goede arbeidsvoorwaarden. Na een gedegen inwerkperiode maak je kans op een vaste baan!


Sollicitatieprocedure

Spreekt bovenstaande vacature je aan? Dan komen we graag met je in contact! Wil je graag eerst meer weten over de functie bel ons dan op tel. 06-408 474 81 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!



Bedrijfsomschrijving

Wij zijn dé specialist op het gebied van knaagdieren, we zijn de grootste online Knaagdierwinkel van Europa. Naast een uitgebreid magazijn, hebben wij ook dieren en adviseren wij klanten over het houden van knaagdieren en konijnen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in