+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Leidinggevend Elektromonteur Hoogeveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Cottus

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.650 p/m

Vacature in het kort

Bij Cottus zoeken we een ervaren vakman in de techniek die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze rol help je mee om nieuwe monteurs op te leiden in de praktijk. Je deelt je kennis en ervaring met enthousiaste leerlingen en werkt samen aan interessante projecten. Bij ons krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen met cursussen en interne trainingen. Ook zorgen we voor een eigen set gereedschap, accugereedschap van HILTI en een werkbus. Plus, je kunt je vakantiedagen flexibel inzetten. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Jij als vakman verstaat jouw vak als geen ander. Je voert je werkzaamheden met trots uit en hebt kwaliteit bovenaan in het vaandel staan. Je loopt al ruime tijd mee in de techniek en weet ook als geen ander de druk die er staat op jouw werkzaamheden en dat heeft voor een groot deel te maken met de enorme krapte waar we mee in kampen in jouw vakgebied. Bij Cottus willen wij ons steentje bijdragen door meer technische talenten op de arbeidsmarkt te krijgen en daar hebben wij jou voor nodig. Met al jouw ervaring hebben wij jou nodig om onze leerlingen op te leiden in de praktijk. Wij maken het begin in één onze vakscholen en willen dan de rest in jouw capabele handen leggen om nieuwe monteurs in de praktijk op te leiden tot zelfstandig monteurs. Om nieuwe monteurs goed op te kunnen leiden is het erg belangrijk dat je je bewust bent van de verschillen per doelgroep. Je herkent signalen en kan hier op een inlevende manier mensen op aanspreken. Daarnaast is het belangrijk dat je op een goede en geduldige manier kennis en kunde over weet te brengen op jouw collega’s. Vanzelfsprekend geven wij jou alle tools om jezelf als leermeester te ontwikkelen. Dit zullen we doen door zowel cursussen als interne trainingen door onze eigen vakschooldocenten. Zie jij jezelf als de monteur die wij nodig hebben om ons naar een nog hoger niveau te tillen en ben je toe aan de volgende uitdaging als complete vakman? Dan ben jij degene waar ik graag mee aan tafel ga. 


Ben jij het?

Vanuit jouw rol als leidinggevend eerste monteur ben je dan ook een leermeester en ben je dagelijks bezig met het opleiden en bijbrengen van kennis aan leerlingen binnen de elektrotechniek. Een uitdagende en dynamische baan die een goede afwisseling biedt tussen zelf het goede voorbeeld geven en het ontwikkelen van jouw collega’s.
De leerling monteurs waar jij als monteur verantwoordelijk voor bent bestaan uit leerling monteurs die midden in hun opleiding zitten of de opleiding in de installatietechniek recent hebben afgerond, maar voornamelijk uit zij-instromers die via de Cottus vakschool zijn klaargestoomd en klaar zijn om de eerste meters te gaan maken!
Om hier een goede basis aan te kunnen geven verwachten wij het volgende van jou:

  • Je bezit een diploma elektrotechniek (MBO niveau 3);
  • Je bent representatief en communicatief sterk;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs (B);
Wij kijken natuur lijk verder alleen dan jouw CV. Het is voor ons bij Cottus van belang dat jij binnen het bedrijf past en op je plek bent. Lees hieronder de volgende kenmerken om te zien of jij bij Cottus thuis hoort:

  • Zelfontwikkeling is voor jou van belang en je staat open voor nieuwe kennis;
  • Je bent serieus bezig met je toekomst;
  • Hoge kwaliteit is belangrijk bij de aflevering van jouw werk;
  • Je bent een flexibele, betrokken werknemer;
  • Je ziet jezelf als een expert!
Wat wij bieden

Bij Cottus zijn wij trots op onze werknemers! Jij staat op nummer 1, want jij vertegenwoordigt ons bij de opdrachtgevers van Cottus. Daarom bieden wij jou het volgende:

  • Je werkt op interessante projecten die voldoende afwisseling bieden, in samenwerking met betrokken collega's;
  • Je eigen ontwikkelplan en opleidingen;
  • Je ontvangt een eigen set gereedschap;
  • Accugereedschap van HILTI;
  • Een goed salaris;
  • Beschikking over een werkbus van Cottus;
  • 25 vakantiedagen en 6,5 ADV met de mogelijkheid deze uit te keren.
Waar jij werkt

Cottus heeft een passie voor mens en techniek. Wij zijn dé technisch detacheerder die meewerkt aan de dromen, ambities en doelen van onze opdrachtgevers én medewerkers. Wij vinden de droombaan voor onze technische vakkrachten of leiden ze daarvoor op. We helpen onze medewerkers (door)ontwikkelen en zijn er ook voor de mens achter de vakkracht. De Cottus vakschool is dé plek voor aspirerende technische mensen om zich om te laten scholen richting de techniek. Cottus staat bekend om het opleiden van monteurs met onze vakscholen voor installatietechniek (E en W) en lastechniek. In de vakschool krijgen nieuwe talenten op een praktische wijze les en leren zij de basis van elektrotechniek, installatietechniek of lastechnieken en na 4 weken gaan zij de eerste stappen zetten op de bouw. Om deze nieuwe talenten goed op te vangen en op te kunnen leiden is het natuurlijk belangrijk dat zij opgeleid worden voor vakkundige monteurs, oftewel leermeesters. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in