+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogeveen.

Medewerker binnendienst bij Renewi Hoogeveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.875 - € 2.990 p/m

Vacature in het kort

Als medewerker van de front office werk je met bestaande en nieuwe klanten. Je zorgt dat alles goed in de systemen staat door klantcontact en het aanmaken van cases. Je werkt veel met Salesforce. Ook help je bij het afhandelen van opdrachten en geef je klanten advies. Je controleert facturen en werkt samen met verschillende afdelingen. Je komt te werken in een team met een fijne sfeer en veel humor. Er is kans op een vaste baan en je kunt opleidingen volgen. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Als medewerker van de front office heb je als primair doel om bestaande klanten te beheren en nieuwe klanten te onboarden. Bij veel van het werk dient op basis van klantcontact (via afdeling customer contact) een wijziging te worden doorgevoerd in de systemen, wat gebeurt door het aanmaken van een case in salesforce, die vervolgens door de backoffice wordt opgepakt. Hiervoor zijn overwegend duidelijke richtlijnen. Voorbeelden van taken zijn: - Zorgen dat administratief de klant goed ingericht is in de systemen (klantstructuur, contracten etc.) - Coördineren van de afhandeling van verkregen opdrachten met interne afdelingen (customer contact center, backoffice, planning) - Taken spelen zich voornamelijk af in Salesforce, binnenkomende telefoongesprekken, of via de mail. - Onderhouden van de relatie met klanten en verschaffen van advies omtrent de dienstverlening (i.s.m de accountmanager) - Factuurcontrole en correcties - Afkeur cases van afval

Wij bieden:

- Een tijdelijke baan, met eventueel uitzicht op een vaste aanstelling. - 32 - 40 uur per week. - Bruto maandsalaris tussen de €2875,03 en de €2990,03 op basis van ervaring. - Prettige werkzweer met veel humor. - Opleidingen en trainingen via Timing.

Wij vragen:

- Minimaal MBO 4 werk- & denkniveau. - Standplaats Hoogeveen. - Ervaring met salesforce is een sterke pre. - Nauwkeurig werken. - Proactief werk oppakken.

Waar ga je werken:

Renewi is een internationale afvaldienstverlener die werkzaam is in Europese landen. Zij zijn specialist in het inzamelen, overslaan, recyclen en verwerken van alle soorten afval en hebben ongeveer 6.500 medewerkers in dienst. In het kort… Het resultaat van ons werk? Minder afval, slimmer (her)gebruik van schaarse grondstoffen en minder CO2-uitstoot. Zo werken we aan een schonere, circulaire wereld waarin afval niet meer bestaat. Je komt in een klein maar hecht team van ambitieuze, vakbekwame en enthousiaste collega’s terecht. De werkomgeving is informeel, hectisch, hands-on en uitdagend. Daarnaast krijg jij alle ruimte om jouw veelzijdigheid optimaal in te zetten en samen mee te groeien met de organisatie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in