+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Interne Opleiding tot Mallenmaker bij ter Stege in Hoogeveen Hoogeveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ter Stege Betonmallen en Specialisten

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • BBL / Traineeship / Vast contract

Vacature in het kort

Als mallenmaker maak je unieke houten mallen voor het produceren van verschillende bouwelementen. Je werkt heel precies, want de mallen moeten perfect passen. Je leert dit vak in een interne opleiding. Hier ontwikkel je belangrijke vaardigheden, zoals het lezen van technische tekeningen en werken met houtbewerkingsmachines. Het opleidingscentrum is vlakbij het hoofdkantoor. Dit is jouw kans om te groeien en nieuwe dingen te leren. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Als mallenmaker ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en vervaardigen van unieke houten mallen op basis van technische tekeningen. Deze mallen worden gebruikt voor het produceren van diverse elementen zoals trappen, balkons, balken, galerijen en sandwichelementen. Het is essentieel dat je zeer nauwkeurig kunt werken, omdat de mallen op de millimeter precies moeten zijn. Het beroep van mallenmaker vereist specialistische kennis, omdat de houten mallen in negatief bovenaanzicht en in spiegelbeeld worden geproduceerd.

Wij bieden een interne opleiding aan in Hoogeveen, waarbij je de fijne kneepjes van het vak zult leren en je de mogelijkheid krijgt voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De leerinhoud omvat verschillende essentiële vaardigheid zoals: technisch tekeninglezen, materiaalkennis, leren werken met diverse houtbewerking machines en het maken- en ombouwen van houten mallen.

Het interne opleidingscentrum is gevestigd een paar panden naast de hoofdvestiging in Hoogeveen.

Gevraagd

  • Enthousiasme en gedrevenheid: We zoeken naar kandidaten die gepassioneerd zijn om een specialistisch vak te leren en zichzelf uit te dagen met complexe projecten.
  • Technische achtergrond en inzicht: Een basiskennis van techniek en het vermogen om technische tekeningen te begrijpen zijn essentieel voor deze functie.
  • Nauwkeurigheid: Aangezien de mallen op de millimeter precies moeten zijn, is het cruciaal dat je zeer nauwkeurig kunt werken.
  • Woonachtig in de omgeving van Hoogeveen: Om deel te nemen aan de interne opleiding en om gemakkelijk naar het werk te kunnen komen, is het handig als je in de buurt woont.
Deze functie biedt een unieke kans om een specialistisch vak te leren en jezelf te ontwikkelen binnen een hecht team bij ter Stege. Als je enthousiast bent, technisch inzicht hebt, nauwkeurig kunt werken en in de buurt van Hoogeveen woont, nodigen we je van harte uit om contact op te nemen en te informeren naar de mogelijkheden voor deze uitdagende leerbaan!

Aanbod

  • Salaris volgens de Timmerindustrie
  • CAO Fulltime functie (37,5 uur per week)
  • Vast contract bij succesvol afronden van de opleiding
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Hoogwaardig vakgereedschap en bedrijfskleding
Wil je een specialistisch vak leren en jezelf uitdagen met uitdagende projecten tot op de millimeter nauwkeurig? Dan is dit dé kans voor jou!
Bij ter Stege bieden we je een unieke mogelijkheid om het vak van mallenmaker te leren.

Wat maakt deze kans zo bijzonder?
  • Interne Opleiding in Hoogeveen: We bieden een intensieve interne opleiding aan waarbij je alle fijne kneepjes van het vak leert. Je krijgt de kans om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen onder begeleiding van ervaren vakmensen.
  • Uitdagende Projecten: Werk aan uitdagende projecten waarbij precisie een vereiste is. Elk project is uniek en biedt een nieuwe uitdaging om je vaardigheden te testen en te verbeteren.
  • Stimulerende Werkomgeving: Sluit je aan bij ons hechte team waar we twee keer per jaar gezamenlijke activiteiten organiseren. Je zult deel uitmaken van een omgeving waarin teamwork en persoonlijke groei worden aangemoedigd.
Of je nu net van school komt of toe bent aan een carrière switch, wij komen graag in contact met jou!

Uren

38 - 40 uur
37,50

Salaris

Salaris volgens de Timmerindustrie CAO
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in