+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogeveen.
Laad meer vacatures

Bijbaan / Weekendhulp - Hoogeveen Hoogeveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WERQ Personeelsdiensten

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 16 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Bijbaan

Vacature in het kort

In een industriële bakkerij, Bakkerij Faber, zoeken we weekendhulpen die van aanpakken weten. Je taken zijn afwisselend, van het bedienen van machines tot het stapelen van versgebakken brood. Je werkt in een team om de kwaliteit van het brood hoog te houden. Samen maken we elk weekend speciaal met heerlijk vers brood. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Jij bent degene die in het weekend graag de handen uit de mouwen steekt om wat extra's te verdienen. Met jouw hands-on mentaliteit en oog voor detail ben jij klaar voor elke uitdaging. En laten we eerlijk zijn, er is niets zo heerlijk als de geur van versgebakken brood, toch? Als jij je helemaal thuis voelt in de omgeving van een industriële bakkerij, dan zijn wij op zoek naar jou! Sluit je aan bij ons team van Bakkerij Faber in Hoogeveen en laten we samen de lekkerste weekenden creëren!

Wat ga je doen?
Jij bent degene die in de weekenden met volle energie klaarstaat om bij ons aan de slag te gaan, met aantrekkelijke toeslagen als beloning! Vrijdag tot en met zondag tussen 07:00 en 23:00 vorm jij samen met je mede weekendhulpen het hart van onze inpaklijn in de industriële bakkerij. Je hoeft hierbij natuurlijk niet altijd alle drie de dagen beschikbaar te zijn.

Je taken zijn gevarieerd en houden je dag boeiend. Van het zorgvuldig bedienen van de broodmachine tot het stapelen van de versgebakken broden in kratten. In ons hechte team van drie wissel je continu tussen deze taken en ben je ook verantwoordelijk voor het klaarzetten van de kratten brood voor transport.

Of je nu broden inpakt, kratten in het magazijn verdeelt of storingen oplost om de productie soepel te laten verlopen, jij bent onze betrouwbare rots in de branding. Samen met je team zorg je ervoor dat de kwaliteit van ons ambachtelijke brood altijd hoog blijft.

Over het bedrijf
Bij Bakkerij Faber kom je terecht in een bruisend team van Productiemedewerkers en Bakkers. Elke dag staat hier in het teken van het bakken en verpakken van vers brood voor diverse filialen van een bekende supermarktketen in Nederland. Vanaf de mengerij tot aan de inpakafdeling werken we zij aan zij om al dat overheerlijke verse brood te creëren.

Hier draait alles om passie voor het vak en teamwork. Samen zetten we ons in om de smaak en kwaliteit van ons brood te waarborgen, zodat we elke klant blij kunnen maken met een stukje ambachtelijkheid. Dus, ben jij klaar om deel uit te maken van ons smakelijke avontuur?



Gevraagd

Dit ben jij:

- Je bent beschikbaar in de weekenden. - Verantwoordelijkheidsgevoel? Check! We vertrouwen jou met een gerust hart de inpaklijn toe. - Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel.

Dit bieden wij jou:

Als weekendhulp bij ons geniet je van aantrekkelijke toeslagen. Op vrijdagavond en zaterdag tot 18:00 uur ontvang je een toeslag van 134%. Werk je op zaterdag na 18:00 uur of op zondag? Dan krijg je zelfs een toeslag van 200%! Naast dit salaris bouw je bij WERQ pensioen via Stipp vanaf 18 jaar.

Ben jij dé weekendhulp waar wij naar op zoek zijn? Neem dan contact op met Fabian of solliciteer direct via de onderstaande knop!



Aanbod

Sollicitatieprocedure

Ons referentienummer: 2164699

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in