+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogeveen.

Grafisch Ontwerper - Hoogeveen Hoogeveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WERQ Personeelsdiensten

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Bijbaan

Vacature in het kort

Als Grafisch Ontwerper bij IG Design Group, zet je de wensen van klanten om in prachtige ontwerpen. Je werkt met kleuren, trends en maakt verschillende soorten grafisch materiaal. Jouw creaties worden gebruikt voor cadeauverpakkingen en accessoires van bekende merken. Je bent een belangrijk deel van het team dat zorgt voor speciale en magische momenten. Dit is jouw kans om met jouw passie voor design echt iets bijzonders te doen! Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Passie voor grafisch ontwerp, scherp oog voor design en creëren van visueel aantrekkelijke concepten is wat jou perfect omschrijft! Het is jouw tijd om te gaan schitteren als Grafisch Ontwerper bij IG Design Group in Hoogeveen!

Wat houdt deze baan in?
· Trendsetter: Je bent onze trendsetter op het gebied van design en ontwikkelen van prints en producten die de collecties van onze klanten naar een hoger niveau tillen;
· Maatwerk: Jij kunt maatwerk leveren aan onze klanten. Door middel van een klantbriefing begrijp jij als geen ander de wensen van onze klanten en kom je met grafische oplossingen voor deze klant specifieke ontwerpen. Hierbij beoordeel je natuurlijk ook de klant specifieke samples;
· Kleurenvirtuoos: Je bent meester in het maken van kleurencombinaties en weet hoe je deze kunt inzetten om adembenemende dessins te creëren;
· Grafische duizendpoot: Naast ontwerpen ben je bedreven in het opmaken van productlabels, verpakkingsinformatie (DTP) en grafische promotiematerialen. Hierbij werk je samen met de marketingafdeling om de boodschap effectief over te brengen;
· Kwaliteitsbewaker & Teamspeler: Je werkt nauw samen met diverse teams om de beste resultaten te bereiken. Als Teamspeler weet jij als geen ander feedback te geven en te ontvangen om samen met jouw collega's de kwaliteit voortdurend te verbeteren.

Waar kom je te werken?
Wat een geweldige kans om deel uit te maken van IG Design Group! De missie om alledaagse momenten om te zetten in blijvende herinneringen is werkelijk inspirerend. Als marktleider in cadeauverpakkingen en accessoires in Europa, speelt IG Design Group een cruciale rol in het creëren van prachtige en creatieve producten voor 's werelds grootste retailers.

Bovendien is het een eer om licentiehouder te zijn van 's werelds meest geliefde merken zoals Disney, Marvel, Minions en Paw Patrol. Het feit dat jouw ontwerpen en producten de sleutel zijn tot deze magische momenten is ronduit bijzonder.

Jouw bijdrage zal een wezenlijk verschil maken in het vormgeven van herinneringen die voor altijd zullen blijven bestaan. Wat een fantastische gelegenheid om jouw creativiteit en talent te laten schitteren!



Gevraagd

Wat breng jij mee?

  • Ervaring: je hebt al 3 jaar gereisd door het grafische landschap, zodat je zonder moeite je grafische reis bij ons kunt voortzetten;
  • Diploma: je hebt succesvol een grafisch design- of aanverwante opleiding afgerond, want dit is jouw creatieve basis;
  • Kennis van programma's: jij tovert als geen ander jouw creatieve creaties in Adobe en als je bekend bent met Cinema4D, dan ben jij al helemaal in je element;
  • Gevoel voor trends en taal: je ademt mode, trends, kleur en materialen en spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
  • Een magisch portfolio: jij betovert ons met jouw ontwerpen die getuigen van je uitzonderlijke ervaring en vaardigheden middels jouw portfolio.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Inspirerende werkomgeving: Je komt te werken op een gloednieuwe afdeling met alle moderne voorzieningen die je nodig hebt om je creatieve potentieel te ontplooien.
  • Uitdagende en afwisselende baan: Je krijgt een boeiende en diverse fulltimebaan voor 36 uur per week, wat betekent dat je volledig kunt opgaan in je passie voor design.
  • Salaris: Design Group beloont je met een uitstekend salaris dat aansluit bij je kennis en ervaring.

Wil je meer informatie of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Neem dan zeker contact op met Martine.

Hier zijn haar contactgegevens:

  • Telefoon: 06-11095558
  • E-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Graag ontvangen we jouw CV en als deze in de smaak valt, willen we graag zien welke creatieve magie jij in petto hebt! Voordat je wordt uitgenodigd voor een gesprek, vragen we je om een moodboard te maken met een aantal dessins. Als jouw stijl en smaak aansluiten bij de onze, dan kijken we er naar uit om in gesprek te gaan en samen te ontdekken hoe jij kunt bijdragen aan het creëren van onvergetelijke momenten bij IG Design Group!



Aanbod

Sollicitatieprocedure

Ons referentienummer: 2169159

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in