+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Vakantiekracht wasserijmedewerker, Elis Hoogeveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vakantiewerk
  • 13,42 p/u

Vacature in het kort

Bij Elis kun je geld verdienen door actief bezig te zijn in de wasserij. Je werkt van maandag tot vrijdag, dus in het weekend heb je lekker vrij. Je krijgt de kans om met leuke collega's te werken en kunt zowel fulltime als parttime aan de slag. Het werk is afwisselend, van het sorteren van was tot het bedienen van wasmachines. Plus, je krijgt wekelijks betaald. Een leuke kans voor deze zomer! Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wasmachine hier, droger daar. De was vliegt je bijna letterlijk om de oren bij Elis! Van maandag tot en met vrijdag lekker geld verdienen en in het weekend lekker vrij? Alle ruimte voor een terrasje, uit eten of naar het strand. Dat klinkt goed, toch? Oh ja, je verdient ook nog eens een salaris van wel € 13,42 zónder toeslagen!💰 Zonniger wordt het bijna niet, dus solliciteer direct op deze functie als wasserijmedewerker!

Wat bieden wij jou
  • Een super zonnig salaris van € 13,42 ☀️
  • Zowel fulltime als parttime aan de slag
  • Toeslagen oplopend tot 45%
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Wekelijks uitbetaald krijgen, lekker!!
  • Heel veel werkplezier met leuke collega’s!
Wie ben jij

Ben jij lekker veel beschikbaar in de zomervakantie? Top! Daarnaast is het als wasserijmedewerker belangrijk dat:

  • Je enthousiast bent om lekker actief bezig te gaan
  • Je eigen vervoer hebt om op locatie te komen
  • Je minimaal 18 bent in verband met de werkzaamheden
Wat ga je doen

Als wasserijmedewerker ga je aan de slag met veel verschillende werkzaamheden. Fijn toch? Ze zeggen weleens dat geduld een 'schone' zaak is, maar jij hoeft niet alleen maar te wachten tot de was schoon is. De schone was ga je sorteren op kleur, lekker rustgevend! Daarna worden de wasmachines gevuld met was. Iedere klant heeft eigen wensen die ingesteld moeten worden op de wasmachines. Voor jou is dit een eitje, want jij bent best handig met computers! Hé, wat hoor ik?! Het deuntje van de wasmachine! Dat betekent dat de was klaar is, maar dan moet dit natuurlijk nog in de droger. Natte kleding is best zwaar, dus jij hebt je work-out al binnen! Wanneer de droger ook klaar is, vouw je de was netjes op zodat het klaar is voor verzending. Makkie! De werktijden bij Elis liggen tussen de 07:00 en 22:15 op maandag tot en met vrijdag. Dag of avond, aan jou de keuze! In de weekenden ben je lekker vrij. Lekker flexibel he?!🤩

Waar ga je werken

Bij Elis in Hoogeveen dus! Naast dat je samenwerkt met gezellige collega’s is er ook altijd even tijd om een praatje te maken. Samen met je collega’s ben jij als wasserijmedewerker verantwoordelijk voor de hele waslijn. Dat is natuurlijk ook weer goed voor die teambuilding! Wil je nou na de vakantie nog blijven? Dit is ook nog eens mogelijk bij Elis. Dus… gaan met die b(an)aan!

Sollicitatie

Zoek jij een vakantiebaan als wasserijmedewerker waar jij helemaal je ei in kwijt kan? Solliciteer dan direct door op de solliciteer knop te klikken. Op de volgende pagina plan je meteen al jouw belafspraak in. Toch een dringende vraag van tevoren? Mail, app of bel gerust! Tot snel topper.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in