+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Betontimmerlieden Hoogezand

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13 - € 17 p/u

Vacature in het kort

Hou je van werken aan belangrijke projecten zoals bruggen en tunnels? Als betontimmerman bouw, onderhoud en repareer je deze projecten. Je werkt met een team aan verschillende taken, zoals het maken en plaatsen van bekistingen en het storten van beton. Je komt te werken in een familiebedrijf waar samenwerking en plezier belangrijk zijn. Je krijgt de kans om te groeien in je werk. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in het helpen onderhouden en bouwen van essentiële infrastructuur zoals bruggen, gemalen en viaducten? Beschik je over sterke fysieke vaardigheden en zoek je een uitdagende baan waar geen enkele dag hetzelfde is? Dan hebben we de perfecte vacature voor jou!

Als betontimmerman werk je samen met je collega's aan de constructie, het onderhoud of de reparatie van diverse betonnen infrastructuurprojecten. Denk hierbij aan een breed scala aan projecten, waaronder bruggen, gemalen, viaducten, sluizen en tunnels. Jouw taken zullen onder meer bestaan uit het vervaardigen, plaatsen en verwijderen van bekistingen volgens technische tekeningen, evenals het storten, afwerken en beschermen van het beton.


Functie eisen
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Bij voorkeur in het bezit van een VCA certificaat, of bereid om deze op korte termijn te behalen;
  • In het bezit van je rijbewijs B, bij voorkeur BE;
  • Geen moeite met het lezen van werktekeningen 
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een dynamisch familiebedrijf dat is gespecialiseerd in de Beton- en Waterbouw. Elke dag werken zij met veel enthousiasme aan het ontwerpen en realiseren van zeer uiteenlopende projecten op de grens van land en water. Je komt te werken in een team met enthousiaste en gedreven collega’s. Er heerst een plezierige en informele cultuur en is er ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Ze hechten veel waarde aan vakmanschap, duurzaamheid, werkplezier en een goede samenwerking met opdrachtgevers en partners.


Wat wij bieden

Wij bieden jou een langdurige uitdagende functie aan met veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Je krijgt daarbij een contract via Abiant en afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij jou een bruto uurloon tussen de € 13,- en € 17,- conform cao Bouw en Infra. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in