+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogezand.

Projectengineer Hoogezand

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van metaalconservering bij een vooruitstrevend bedrijf dat zich inzet voor duurzame oplossingen en innovatieve technieken. Als Project Engineer werk je aan uitdagende projecten in diverse sectoren, waarbij je de rechterhand bent van de projectleiders. Ontwikkel jezelf in een organisatie die groei en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, met uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

De Kuurman Groep is multidisciplinair bedrijf gevestigd in Hoogezand, welke de laatste jaren een enorme groei heeft doorgemaakt. Het werkgebied bevindt zich hoofdzakelijk in de drie noordelijke provincies en bestaat uit 15 man kantoorpersoneel en afwisselend tussen de 150-200 medewerkers in het veld.  Schilderwerken, wand- en vloerafwerking,  beton- en metaalconservering en ondergrondse coating- en afdichtsystemen behoren tot hun specialisme. Trots zijn ze op hun eigen grote indoor straal- en coatingshal. Op deze locatie vinden conserveringswerkzaamheden plaats met vele voorbehandelingsmethodieken. Met het hele team wordt gewerkt aan veel verschillende projecten in de sectoren vastgoed, (petrochemische) industrie (olie en gas) , infra en in de maritieme sector. Als specialist in de branche streeft de Kuurman Groep altijd naar duurzame oplossingen en voeren ze hun werkzaamheden uit met de meest innovatieve technieken.


Bedrijfscultuur

Het bieden van optimale oplossingen voor de lange termijn is waar De Kuurman Groep voor staat. Innovatieve oplossingen, kwaliteit en efficiëntie is waarmee ze het verschil maken voor hun opdrachtgevers. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is verweven in deze organisatie. Duurzaamheid, het milieu en veiligheid staan bij hun hoog in het vaandel. Dit wordt bekrachtigd door de certificaten die zij bezitten. Naast de certificeringen ISO:9001, VCA, Petrochemie en CO2 prestatieladder, hebben ze hun eigen procedures voor de opslag, verwerking en afvoer van milieubelastende stoffen.

Met het oog op verdere expansie en het verfijnen van de dienstverlening aan de opdrachtgevers van De Kuurman Groep, zoekt Headhuntersteam momenteel een gedreven Project Engineer voor de metaalconserveringsdivisie. Deze positie is met name gericht op de technische aspecten van projecten, waaronder calculaties, werkvoorbereiding en kostenbewaking, waarbij jij fungeert als de rechterhand van de projectleiders.

Als Project Engineer ben je primair verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Projectleider tijdens de offertefase en de voorbereiding van projecten voor uitvoering. Dit omvat het analyseren van offerteaanvragen en het uitvoeren van locatieopnames in overleg met de Projectleider. Gedurende de uitvoering bewaak je samen met de Projectleider de projecten op financieel, QHSE (Quality, Health, Safety, Environment) en planningsgebied. Werkplanningen, werkmethoden en veiligheidsplannen worden in nauwe samenwerking met onze QHSE-afdeling en projectleiders ontwikkeld. Daarnaast onderhoud je regelmatig contact met opdrachtgevers, collega's, onderaannemers en leveranciers.

Voor deze rol is het essentieel dat je beschikt over enige technische kennis en affiniteit hebt met de markt. Daarnaast dien je bekend te zijn met contractvorming, zoals STABU, UAV en UAVGC, en moet je in staat zijn technische tekeningen moeiteloos te lezen en te analyseren.


Functie eisen
  • HBO werk-/ denk niveau richting Bouw & Techniek.
  • Je bent op goed de hoogte van wet- en regelgeving.
  • Digitale vaardigheden.
  • Kennis van contractvorming is een pré.

Competenties

  • Praktisch ingesteld.
  • Individualiteit.
  • Voorgang bewaken.
  • Coachen.

Wat biedt De Kuurman Groep:

  • Een uitdagende functie in een gezond en groeiend bedrijf.
  • Goede opleidingsmogelijkheden.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen projectmanagement.
  • Informele en prettige werksfeer.

Reageren?

De Kuurman Groep kiest ervoor de werving & selectieprocedure te laten begeleiden door Headhuntersteam. Acquisitie is dan ook niet gewenst. Reageren kan tot 30 april.

Heb je interesse of aanvullende vragen? Stuur je CV met motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Voor vragen kun je Paul Sporrel van Headhuntersteam bereiken op 050-5268884.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in