+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogvliet Rotterdam.
Laad meer vacatures

Schoonmaakmedewerker gezocht in omgeving Rotterdam in bezit van rijbewijs B Hoogvliet Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

12B Clean

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 8 - 38 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan / Tijdelijk contract / Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de schoonmaakbranche? 12B Clean, een toonaangevend schoonmaakbedrijf, is op zoek naar enthousiaste schoonmaak(st)ers om ons team te versterken. Wij verzorgen de schoonmaak van vakantieparken en kantoorpanden, en we zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die ons team willen komen versterken.
  • Je bent minimaal 4 uur per week beschikbaar;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
Schoonmaakmedewerk(st)er in omgeving Rotterdam
Als schoonmaakmedewerker bij 12B Clean ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van vakantieparken en kantoorpanden. Je zorgt ervoor dat de ruimtes er representatief uitzien en voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaarden. Tot jouw taken behoren onder andere:
  • Stofzuigen, dweilen en afnemen van oppervlakken
  • Het reinigen van sanitair en keukenfaciliteiten
  • Afvoeren van afval


Gevraagd

Ervaring in de schoonmaakbranche is een pré
In het bezit van rijbewijs B

Aanbod

Je komt terecht in een leuk team van enthousiaste schoonmakers en bij goed presteren zijn er doorgroeimogelijkheden. Salaris volgens het RAS (CAO voor schoonmaak). Ook de jeugd krijgt bovengemiddeld betaald.
Een uitdagende en afwisselende baan
  • Een gezellig en gemotiveerd team
  • Flexibele werktijden
  • Marktconform salaris


Uren

8 - 38 uur
bespreekbaar

Salaris

Conform RAS cao

Bedrijfsomschrijving

Bij 12B Clean gaan we op schoonmaakgebied niets, maar dan ook helemaal niets uit de weg.
Binnen onze drie divisies werken intelligente en zeer goed opgeleide mensen die exact weten wat er van hen verwacht wordt.
Geen schoonmaakklus is ons te gek!

De Workers vormen de basis van alle schoonmaakwerkzaamheden die door 12BClean worden verricht. ‘Workers' zijn stuk voor stuk keiharde werkers en kunnen 24/7 actief op kantoren, bedrijven en vakantieparken in heel Nederland worden ingezet. De Workers zijn geschoold en getraind op alle facilitaire schoonmaakwerkzaamheden. Opdrachtgevers hebben altijd met goed opgeleide vakmensen te maken.

Voor De Masters is geen opdracht te zwaar, te vies, te moeilijk. Alles wat buiten het normale schoonmaakwerk valt wordt door De Masters aangepakt. Zij duiken in olietanks en beklimmen zendmasten. Niets houdt het tegen om de schoonmaakklus te klaren.
Het werk van De Masters overstijgt het normale facilitaire schoonmaakwerk. Soms is het gewoon te vies en te smerig voor woorden. Maar laat dat nou net de reden zijn waarom schoonmakers graag als Master willen werken. Zij ervaren met plezier de uitdagingen die het werk op dit niveau dagelijks met zich meebrengt. Iedere Master wordt voor dit zware werk opgeleid en in de praktijk getraind. Ook leren Masters omgaan met middelen en apparatuur die voor dit werk zijn ontwikkeld. Masters deinzen helemaal nergens voor terug.

12B Clean biedt directe hulp bij alle soorten schoonmaakwerk, waar ook in Nederland. De meest gespecialiseerde tak van schoonmaak betreft De Profs. Specialisten die 24/7 klaar staan om de plaats van trauma, delict of zware biohazard verontreiniging aan te pakken.

Profs zijn gehard door de dagelijkse praktijk. Zij kunnen met extreme situaties omgaan, hun werk uitvoeren en slachtofferhulp aan de nabestaanden bieden. De plaats van delict is al direct een beladen omgeving. Veel sporen wijzen er op dat zich hier een drama heeft afgespeeld.

Het is aan de profs om daar binnen een paar uur verandering in aan te brengen. Met de juiste mensen, apparatuur en middelen kan de plaats van het onheil binnen 2-3 uur weer tot een normale omgeving worden getransformeerd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in