+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogvliet Rotterdam.
Laad meer vacatures

Monteur Tools Hoogvliet Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werk en Vakmanschap

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Heb je plezier in het repareren en keuren van industriële gereedschappen? Dan is deze baan perfect voor jou! Je gaat aan de slag met verschillende soorten gereedschappen, van elektrisch tot hydraulisch. Je werk is heel afwisselend, elke dag is anders. Soms werk je op locatie bij klanten. Je zorgt ervoor dat al het gereedschap veilig en goed werkt. Dit werk is ideaal als je van variatie houdt en graag met je handen bezig bent. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Jij hebt handigheid in de vingers en haalt voldoening uit het uitvoeren van reparaties en keuringen aan industriële gereedschappen, dan is dit jouw vacature!

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het repareren en uitvoeren van keuringen aan een divers aanbod van industriële gereedschappen. Dit gaat om algemene, elektrische, hydraulische en pneumatische (hand)gereedschappen. Als monteur opereer je allround, waardoor we veel variatie kunnen bieden in de dagelijkse werkzaamheden.
Wanneer een industrieel gereedschap niet naar behoren werkt of gekeurd moet worden sturen jouw collega’s van de afdeling inname, de gereedschappen naar het repartiecentrum. Wanneer je start met een reparatie schat je allereerst in wat de reparatie mogelijkheden zijn. Nadat je het probleem hebt gevonden en gerepareerd voer je nogmaals een keuring uit om er zeker van te zijn dat het gereedschap naar behoren werkt en weer verhuurd kan worden. Het komt ook geregeld voor dat je een gereedschap enkel moet keuren. We moeten namelijk blijvend voldoen aan de gestelde eisen. Daarnaast zal het een enkele keer voorkomen dat je op klantlocatie op afspraak industrieel gereedschap moet keuren om onze klanten goed en snel van dienst te kunnen zijn. Vanwege het brede verhuurassortiment verricht jij gedurende de dag veel afwisselende werkzaamheden en is geen dag hetzelfde!



Gevraagd

Functie-eisen

Wat breng jij mee?

  • Jij bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Jij hebt affiniteit met techniek en vind het leuk om te sleutelen en reparaties uit te voeren;
  • Jij hebt de ambitie om je materialenkennis te vergroten. Daarbij sta he er voor open om veel over machines en hun werking te leren;
  • Jij kunt zelfstandig werken;
  • Jij werkt netjes en ordelijk, zodat je het overzicht kunt bewaren op je werkplek.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?

  • Een goed salaris conform CAO Metalektro;
  • 27 vakantie dagen en 13 ADV dagen;
  • Een contract voor 9 maanden via Werk en Vakmanschap, alle partijen tevreden? Dan kun je uitzien naar een vast, rechtstreeks dienstverband bij Arentis.


Bedrijfsomschrijving



Waar ga je werken?
Onze samenwerkingspartner Arentis, onderdeel van de Syndus Group, verhuurt een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen. Je bent werkzaam op het kantoor gevestigd in Hoogvliet (Rotterdam).

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in